0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Aralık 2018 Perşembe 12:49:00 - Güncelleme:27 Aralık 2018 Perşembe 13:04:00

ABD: Kapalıyız, hizmet veremiyoruz

ABD Başkanı Trump'ın Meksika'da göçmenlere karşı öreceği duvar için hükümetten bütçe alamaması dolayısıyla kapattığı federal hükümetin yansımaları sürmeye devam ediyor. ABD'nin Türkiye Büyükelçiliğine ait sosyal medya hesabı, "Federal hükümet kapalı olduğu için hesabımız düzenli olarak güncellenmeyecektir." ifadesine yer verildi.

TM Dijital Haber Merkezi

ABD Başkanı Donald Trump, Senato'dan geçen geçici bütçe tasarısında Meksika duvarı için yeterli finansmanın bulunmamasını neden olarak göstererek geçtiğimiz hafta başında hükümeti geçici olarak kapatmıştı.

İç ve dış işleyişi doğrudan etkileyen bu karar ABD'nin Türkiye Büyükelçiliğine de yansıdı. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan ABD'nin Türkiye Büyükelçiliğine ait hesapta, “ABD’de federal hükümetin ödenek yokluğundan dolayı kısmen kapanması nedeniyle bu hesap düzenli olarak güncellenmeyecektir.” denildi.

Vatandaşlarının anlayışına ve sabrına teşekkür edilen açıklamada, “Acil emniyet ve güvenlik bilgileri hariç, tüm işlemler yeniden başlayana kadar bu hesabı güncellemeyeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX