Vedat, Slimani ve Frey’i yakaladı

Denizlispor ağlarını sarsarak Fenerbahçe formasıyla 4. golünü kaydeden Vedat Muriç, daha 8.haftadan Slimani ve Frey’i yakaladı. F.Bahçe’nin geçen sezon gol ümidi olan ikili sezon boyunca 4 gol atmıştı.

Haberin Eklenme Tarihi: 23.10.2019 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 23.10.2019 08:00:00
ABONE OL

GÜNEŞ

■ FENERBAHÇE’DE Vedat Muriç sevinci yaşanıyor... Sezon başında Galatasaray ile girilen Vedat yarışından galip ayrılan Sarı-Lacivertliler’in Kosovalı oyuncuyu transfer ederek ne kadar doğru bir karar verdiği anlaşıldı. İlk 8 haftada sergilediği performans ve attığı gollerle Fenerbahçe’ye büyük katkı sağlayan 25 yaşındaki golcü, Denizlispor ağlarını sarsarak üç puanın baş mimarlarından biri oldu.

O ATTI FENERBAHÇE KAZANDI

■ MURİÇ, bu golle ligdeki gol sayısını da 4’e çıkardı ve Fenerbahçe’nin geçen sezon gol ayağı olan İslam Slimani ve Michael Frey’i şimdiden yakaladı. Slimani geçtiğimiz sezonu 1 golle, Frey ise 3 golle tamamlamıştı. Sarı-Lacivertliler, bu sezon Vedat Muriç’in gol attığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Vedat’ın suskun kaldığı mücadelelerde ise Sarı-Kanarya sahadan kayıpla ayrıldı. Vedat 2 gol daha atarsa İspanyol forvet Soldado’yu da yakalayacak.