Davetin neşesi Süreyya (Süreyya Yalçın kimdir)

Sanat ve cemiyet hayatı, önceki gün Bodrum Yalıkavak’ta yeni açılan beachte bir araya geldi.

Haberin Eklenme Tarihi: 22.07.2019 08:00:00 - Güncelleme Tarihi: 22.07.2019 13:24:00
ABONE OL

Yusuf Ahi ve Volkan Dudu’nun sahibi olduğu mekana, Süreyya Yalçın-Ozan Baran, Tuğba Özerk, Yeşim Salkım, Aslı Hünel, Yeliz Yeşilmen, Özlem Yıldız ve Ferman Toprak gibi ünlü isimler geldi. Gerçekleşen renkli açılışa Süreyya Yalçın damgasını vurdu. Özel yaptırdığı beyaz mayo elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Yalçın, neşeli haliyle de davetin gözdesi oldu. 

SÜREYYA YALÇIN KİMDİR?

TÜRKİYE'nin en zengin kadınlarından biri olan Süreyya Yalçın, servet değerindeki takıları ve kıyafetleri ile sık sık gündeme geliyor. Peki Süreyya Yalçın'ın babası kimdir ve ona ne kadar bir miras bıraktı? İşte Süreyya Yalçın'ın son eşi Ozan Baran ve hayatı hakkında merak edilenler:

Süreyya Yalçın'ın babası kimdir?: Süreyya Yalçın dünyanın en zengin adamları listesinde yer alan ünlü işadamı Faruk Yalçın'ın kızı. Faruk Yalçın 2008 yılında hayata veda ederken kızına dillere destan bir servet bıraktı. 34 yaşına giren Süreyya Yalçın 1984 doğumlu. Süreyya Yalçın Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın da yeğeni.

Süreyya Yalçın'ın eşi Ozan Baran kimdir? : Şimdiye kadar üç kez evlenen Süreyya Yalçın, Ozan Baran ile 2016 yılında dünya evine girdi. Süreyya Yalçın'ın son eşi olan Ozan Baran aslen Hataylı. Amerika'da yaşayan Ozan Baran, Miami'de liman başkanı. bOS Group isminde bir şirketi olan Ozan Baran, Türkiye'nin en zengin kadınlarından olan Süreyya Yalçın ile evlenince işlerini daha da büyüttü. Ozan Baran geçen yıl Miami gazetelerine 100 Tırlık filosu ve 170 çalışanı ile haber olmuştu.

Süreyya Yalçın'ın ilk eşi Kerem Dürüst kimdir? : Süreyya Yalçın ilk evliliğini Kerem Dürüst ile yaptı. 2005'te yaptığı bu evlilik kısa sürede biterken 3 yıl sonra Süreyya Yalçın bir kez daha nikah masasına oturdu.

Süreyya Yalçın'ın ikinci eşi Önder Bekensir : Süreyya Yalçın aradığı mutluluğu Önder Bekensir'le bulduğunu sanıp 2008 yılında bir kez daha nikah masasına oturmuştu. Babasının da yer aldığı düğünü günlerce konuşulmuştu. Süreyya Yalçın'ın bu evliliği de boşanmaşla bitmişti.

Süreyya Yalçın'ın çocuğu var mı? : Süreyya Yalçın'ın yaptığı evliliklerinden çocuğu bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde son eşi ile çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğüne yönelik haberleri çıkmıştı. Sosyetik güzel ise sağlık sorunu olmadığını istediği zaman çocuk yapabileceğini belirterek iddiayı yalanlamıştı.

Süreyya Yalçın'ın serveti ne kadar? : Dünya'nın en zengin işadamları listesinde yer alan Süreyya Yalçın'ın babası Faruk Yalçın çocuklarına dudak uçuklatan bir servet bıraktı. Süreyya Yalçın bu mirası babası Faruk Yalçın'ın ilk eşinden olan dört çocuğu ile paylaştı. Süreyya Yalçın'a babasından 4 milyar nakit para kaldığı yazılıp çizildi. Süreyya Yalçın'ın sadece bu paradan aylık elde ettiği faiz geliri 833 bin dolardı.

Düğündeki kına elbisesi olay olmuştu: Süreyya Yalçın medyanın gündemine hep harcadığı paralarla geldi. Türkiye'nin en zengin kadınlarından biri olan Süreyya Yalçın, son eşi ile olan düğününde de adeta para saçtı. Kına gecesinde giydiği bu kıyafetinde 80 metre ipek ve 50 bin swarovski taş kullanılmıştı. Tolga Çam’ın ‘Sultan Gelinlikleri’ koleksiyonundan seçtiği kıyafetin fiyatı 25 bin dolardı. Yalçın'ın kına gecesinde taktığı tacın her tarafı swarovski taşlar ile kaplıydı. Kıyafetin tamamının fiyatı ise 100 bin liraydı.

Serveti ve servet değerindeki takıları ile konuşulan Süreyya Yalçın, sıradışı tarzı ile de biliniyor