0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Temmuz 2019 Çarşamba 17:57:00 - Güncelleme:17 Temmuz 2019 Çarşamba 18:07:00

Erbil'deki hain Saldırıyı PKK mı yaptı? Bakan Çavuşoğlu'ndan açıklama geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Erbil'deki hain saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Böyle bir saldırı olunca "Terör saldırısı mı?" diye akıllara geliyor. İki Iraklı'nın da saldırıya uğraması, biri öldü diğeri ağır yaralı onlara da saldırı olduğu için daha da netleşmesi lazım ileri ki aşamalarda bunların ortaya çıkmasıyla bilgi veririz." ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Erbil'deki saldırıyla ilgili Bağdat ve Erbil ile temas halinde olduklarını gerekirse heyet gönderileceğini bildirdi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Erbil'de gerçekleşen ve 1 diplomatımızın şehit olduğu hain saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Çavuşoğlu, "Böyle bir saldırı olunca "Terör saldırısı mı?" diye akıllara geliyor. İki Iraklı'nın da saldırıya uğraması, biri öldü diğeri ağır yaralı onlara da saldırı olduğu için daha da netleşmesi lazım ileri ki aşamalarda bunların ortaya çıkmasıyla bilgi veririz." ifadelerini kullandı.

"TEMASLAR SÜRÜYOR"

Bakan Çavuşoğlu, "Saldırganlar Iraklı 2 kişiye daha saldırıyorlar. Neçirvan Barzani ile de görüştük. Saldırganların yakalanması arkasında ne var tüm detaylarıyla ortaya çıkması için temaslarımızı sürdürüyoruz." dedi.

"PKK MI YAPTI?"

Çavuşoğlu, "Böyle bir saldırı olunca "Terör saldırısı mı?" diye akıllara geliyor. İki Iraklı'nın da saldırıya uğraması, biri öldü diğeri ağır yaralı onlara da saldırı olduğu için daha da netleşmesi lazım ileri ki aşamalarda bunların ortaya çıkmasıyla bilgi veririz." ifadelerini kullandı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX