0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Eylül 2016 Salı 14:54:00 - Güncelleme:27 Eylül 2016 Salı 14:58:00

G.Saray'ın yıldızı Micov gözünü Euroleague F-4'e dikti!

Final Four’un İstanbul’da oynanacak olması Galatasaray Odeabank’ın iştahını kabarttı. Sırp yıldız Vladimir Micov, bu durumun kendilerini ekstra motive ettiğini söyledi.

FİNAL-FOUR NEDEN OLMASIN


GALATASARAY Odeabank’ta 3’üncü sezonuna giren 31 yaşındaki forvet Vladimir Micov, yeni sezondaki hedeflerini anlattı. Final-Four’un Sinan Erdem’de düzenleneceğinin açıklanmasının takıma olumlu yansıdığı aktaran Sırp yıldız, “Final-Four neden olmasın. Hem de ev sahipliğini İstanbul yapacakken. Şüphesiz bu sezon  mücadele çok zorlu geçecek. Türkiye’den 4 güçlü takım katılıyor. En büyük motivasyon kaynağı İstanbul’un ev sahipliği yapması” dedi.


HAK ETTİĞİMİZ YERE GERİ DÖNDÜK


EUROCUP’I kazanarak Euroleague’e geri döndüklerini hatırlatan Micov, “Bunu gerçekten hak ettik. Önümüzde oynayacağımız 30 garanti maç var. Bunun için uzun bir benche ihtiyacımız vardı. Takım, Euroleague’de 30 maçı çıkarmaya yetecek güçte. Geçen sezonla bu sezonu kıyaslamam gerekirse şunu söyleyebilirim. Bu sezon oynayabilecek düzeyde 15 oyuncu var. Geçen sezon bu rakam 8’di. Rotasyonun genişlemesi gücümüzü arttırdı” ifadelerini kullandı.


TARAFTAR AVRUPA’NIN EN İYİSİ


SARI-Kırmızılı taraftar hakkındaki görüşlerini de paylaşan yıldız forvet şöyle konuştu: “Her sezon Türkiye’de en iyi olmalıyız. Bunun için çok önemli bir faktör olarak görüyorum taraftarı. Türkiye’de ve Avrupa’da en iyi taraftar onlar. EuroCup maceramızda onlar olmasa şampiyon olamazdık. Takım geçen sezon maddi sorunlar yaşıyordu. Bazı oyuncular bu nedenlerle takımdan ayrılmıştı. Her şey kötüye giderken bizi düştüğümüz yerden ayağa kaldıran onlardı.”  

Dövmelerinin anlamı çok derin


“Dövmelerimin bir kısmı kariyerimle alakalı izler taşıyor. Genelde forma giydiğim takımların ait olduğu şehirlerden izler. İstanbul’dan da Boğaz Köprüsü ve Galata Kulesi dövmeleri yaptırdım. Kızımın doğduğu gün ve EuroCup’ı kazandığımız günlerin tarihini de dövme yaptırdım.”


Favori mekanım Florya sahili


“İstanbul’da en sevdiğim yer Florya. O bölgede oturuyorum. Ailemle birlikte vakit geçirmeyi seviyorum. Deniz kıyısında takılmaktan hoşlanıyoruz. Gerçekten çok güzel bir semt.”

Patlak: En iyi Türk koç Ataman. Sonuçlara bakın görürsünüz zaten. Çok özel bir insan.

 

ŞAFAK GÖZMEN / GÜNEŞ

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX