0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Mayıs 2024 Perşembe 19:54:00 - Güncelleme:09 Mayıs 2024 Perşembe 19:54:00

Başkan Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı: Yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine girecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'MÜSİAD'ın Türkiye'nin Gücü Ödülleri' için yayımladığı mesajda, "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

MÜSİAD'ın ikincisini düzenlendiği Türkiye'nin Gücü Ödülleri bu akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde sahiplerini bulacak. Jüri özel ödülüyle birlikte 10 farklı kategoride ödüller çok sayıda siyaset sanat akademi ve iş insanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek törende sahiplerine takdim edilecek.

"ENFLASYON YIL ORTASINDAN İTİBAREN DÜŞÜŞE GİRECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'MÜSİAD'ın Türkiye'nin Gücü Ödülleri' için bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz. Hayat pahalığıyla mücadelemizi bir tarafında denetimlerin, diğer tarafında tedbir ve düzenlemelerin olduğu çift kulvarlı bir şekilde yürütüyoruz." ifadelerine yer verdi.

Etiketler : Erdoğan Enflasyon düşüş MÜSİAD ödülleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX