0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

YETERSİZ BAKİYE

Artık bitti. O kredi de tükendi. Ne kartta limit kaldı, ne cepte nakit. Karar vermeli artık Beşiktaş’ın hocası, taraftarı, camiası. Negredo’yu mu kazanalım? Şampiyonluk kupasını mı?

Saha tohum ekmek için ideal, tribünlerin hali gazetede yazılamayacak durumda! Takım bir şekilde golü bulmuş, Adriano şapkadan o tavşanı çıkartmış. Öyle bir hatadan kalende golü görüyorsun ki, maç anında dönüyor. Negredo’nun yenilen golde katkısı %33, Medel ve Vida’nın gol de yaptığı pozisyon hatası büyük ayıp. Ama sorun bu değil ki? Sorun senin takımı ileride tutamaman, alan açamaman ve en önemlisi yakaladığında atamaman. Dere geçilirken at değiştirilmez ama görünen o ki sene sonu böyle devam ederse ortada atı geçirecek dere de kalmayacak. Atı alanın Üsküdar’ı geçmesinden hemen sonra, Şenol Güneş’in oyuna Love ve Caner ile müdahale etmesi Beşiktaş’ın en azından ileride daha derli toplu görünmesini sağladı. Fakat bu sefer Talisca’nın etkisi azaldı. Maça zaten iyi başlayamayan Brezilya’lı her kanada alındığında yaşadığı sorunu yeniden yaşadı ve oyundan tamamen koptu. Ben sayısını unuttum, sen okumaktan yoruldun. O sebeple artık Oğuzhan konusunu Tolgay üzerinden yazmak daha doğru. Tolgay’ın maç boyunca yedek kulübesinde etkisiz görüntüsü, orta alanı Bursaspor’un daha çabuk geçmesine ve dönen topların kaybedilmesine sebep oldu!

Steve Chandler’ın da söylediği gibi; eylemleriniz, sizin kimliğinizi oluşturur. Beşiktaş'ın gerek saha içi, gerek saha dışı eylemleri bu sene şampiyon kimliğinden uzak. Birilerinin açıklama yapması lazım. Bu takımın hedefi ne?

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX