0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Aksakallı

Sebebini anlamadığım bir şekilde, takımlarımızın Avrupa maçlarının web tabanlı sezonluk satışı olmadığından, dün akşam maçı kardeş vatan can Azerbaycan'ın CBC Sport kanalından takip etmek zorunda kaldım. Bu gidişle takımlarımızdan bir ya da bir kaçı, Avrupa arenasında Mart'ı görürse, Azericeye iyici hâkim olacağım. Siz de yazının içinde bu güzel dilden enstantanelere denk gelirseniz, çaşmayın.   

Maçın henüz başı, kadrolar sayılıyor. Spiker Şenol Güneş’i aynen şöyle tanıttı “Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın aksakallısı”… Spiker kardeşim, habersiz de olsa, yazının geri kalanının baş aktörünü belirlemişti. Maç öncesi kadro açıklandığında, Beşiktaş'ın aksakallısı muhtemel mağlubiyeti şimdiden kendisine yazmış diye düşündüm. Necip tercihi başta olmak üzere, özellikle pozisyon bazında sürpriz bir kadro ile sahadaydı Beşiktaş. Aksakallı Beşiktaş kariyerinde bu tip kadro seçimlerini zaman zaman denemiş, ortalamaya vurulduğunda ise çoğu zaman “Hocanın bir bildiği varmış” dedirtmişti. Dün akşam, bu yorumu bir kere daha herkese söyletti aksakallı. Medel yine sahanın en yaşşısıydı. Tam, aksakallının qapıda, Tolga tercihi, takımın as qapıçısı Karius’a çok ciddi bir mesajdı derken, qapıçı Tolga'nın 52.dakikada yaptığı pas hatasında spiker kardeşim yine maça damgasını vurdu. “Nedir bu Beşiktaş'ın qapıçılardan çektiği”.  

Sözün özü, Beşiktaş küllerinden doğmaya çalışıyor. Beşiktaş toparlanmaya çalışıyor. Kulüpte birtakım yanlışlar var, ama unutulmasın ki en büyük çaresizlik yalnızlıktır. Her şeye çözüm bulunur. Yeter ki Beşiktaş'ı çaresiz bırakmayın.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX