0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

YAZ KIZIM

Ne demiş ti üstad Şener Şen?  Yaz kızım..

200 torba azim..20 kamyon kalite..15 tane adamlık! Sonuç? Beşiktaş, Avrupa’nın en büyük arenasında tarih yazdı. Sahanın Şener Şen’i belli de, Perran Kutman’da asıl mesela. İlk maçtan beri Beşiktaş’ın Avrupa başarısını küçümseyen, Porto’yu, Monaco’yu neredeyse küme düşürenlerin yüzüne o repliği yine okusana Perran abla! 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 UEFA ligi şampiyonluğu ve ülkesinde bir çırpıda sayılamacak kadar fazla şampiyonluğu olan Porto’yu yok sayacak kadar futbol cahili olanların yüzüne yüzüne vursana!

Cumartesi manşetlerinin bu kadar yumuşak, pişmanlıkların ertelenmesine sebep olan maçtı Porto maçı. Her ne kadar kabul etmese de, Şenol Hocanın lig’te yaptığı anlamsız rotasyon un nedeniydi bu maç. Tam da bu yüzden ideal kadrosu ile sahaya çıktı Beşiktaş. Babel ve Quaresma’nın arzusunun üst düzey olması bir yana, özellikle ilk 45’te girdiği 15 ikili mücadelenin, 15’inde de başarılı olan Pepe, sahanın kalite kokusuydu. Geçen seneden çok iyi tanıdığımız Aboubakar’ı, sahanın her yerinde yakın savunan Pepe, neden yıllarca Real Madrid forması giydiğini bir kere daha ispatladı. Gol dakikasına kadar yokları oynasa da Talisca, oyun kalitesi yükseldikçe saha içi kontrolünü kaybeden Cenk golün esas oğlanıydı.

Şimdi akıllarda şu soru var, Şampiyonlar ligi grup aşamasını zihninde tamamlamış bir Beşiktaş, Türkiye’de ne yapar? Vatani görevini gururla bitirdikten sonra eve dönmüş bir genç gibi saldırır mı hayata? İşten çıkmış, nasılsa işsizlik maaşı var diye iş aramayan genç gibi bakar mı hayata?

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX