0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

GURUR!

Sizce de ilginç değil mi? 

Size de garip gelmiyor mu? 

Çok değişik bir insan topluluğu yok mu sizce de memlekette? 

Bu nasıl bir düşünce yapısı? Ya da İstanbul’un 2 yakasında yenilen içilen mi çok farklı? 

Avrupa’da son 10 senedir kar dahi göremeyen bir güruh düşünün. Halihazırda İstanbul’da dahi kış görememiş bu kimseler, kafalarında güneş gözlüklerileyle Beşiktaş’ın Avrupa başarısını eleştiriyor. 
Avrupa’da son 12 iç saha maçını kaybetmemiş. Şampiyonlar ligi grup aşamalarını nağmağlup tamamlayarak rekor kırmış. Avrupa kupalarında göstermiş olduğu performansla camiasına büyük sevinçler yaşatmış bu takımla GURUR duyun. Bakmayın, aldırmayın daha bir kaç ay önce Portekiz şampiyonuna kendi sahasında deplasman yaşatan Beşiktaş’ı eleştirenlere. Dinlemeyin, izlemeyin Porto, Benfica, Napoli, Leipzig ya da Monaco takımları için hamasi sözler edip aslında Beşiktaş’a vurmaya çalışanlara. İşte şimdi aynı zihniyetler küçümsüyor Beşiktaş’ın başarısını. Aynı düşünce yapısı anlamıyor, kabullenmek istemiyor son tabelada 1 numarada Bayern Münih’in yazdığını. Konuşmuyor, anlatmıyor, yazmıyorlar size Beşiktaş’ın 2017/2018 sezonu Avrupa sıralamasından 350 milyon Euro’luk transfer şampiyonu Paris Saint Germain’in üzerinde olduğunu. 

Ne demiş Tony Britten 1992 de? 

Die meister... Die besten...Les meilleures equipe... The champions! İnanıyorum bu çocukların yine, yeniden, bir kere daha bu marşı zihinlerimize kazıyacağına. Şenol hocaya, bu oyuncu topluluğuna güveniyorum. İşte bu yüzden bir kere daha giyin formalarınızı, takın atkı ve flamalarınızı GURURLA dolaşın sokaklarda.

 

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX