0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Direnç

1 haftadır Beşiktaş’ın her türlü oyun aksiyonunu seyrettik. Nasıl takım olunamaz. Bireysel performanslar nasıl bu kadar düşer. Takım içi kalite sorunu nasıl böyle ayyuka çıkar hepsini tek tek irdeledik. Ancak Galatasaray galibiyeti ile birlikte başlayan ivme, camiayı bir an da “Bu takımdan olur arkadaş” havasına sokuverdi. Lâkin üzülerek söylemeliyim ki bu takımdan olmaz. Peki neden olmaz? Çünkü hocanın kafasında kurguladığı oyunu oynayacak bir oyuncu topluluğu yok. Çünkü Beşiktaş’ın oyunu bireysel parlamalara mahkum. En önemlisi ise Beşiktaş’ın başkanlıktan adeta firar ederek ayrılan eski başkanı Sn. Orman’ın bıraktığı ENKAZ. İşte bu bileşenlerden ortaya çıkan sonuç, her şeye rağmen eğer başarı olur ise hoca ve mevcut oyuncu grubuna madalya takılır! Sn.Orman Beşiktaş’ı öyle zor bir durumda bırakarak ayrıdı ki, Beşiktaş’lılar tansiyon aletleri ile gezer oldu. Evinin bütçesini düşünmekten delirmek üzere olan adamlara, Beşiktaş bu borcu nasıl kapatır hesapları yaptıran adamın adıdır Fikret Orman. Bu da ayrı bir başarı hikâyesi tabi…

Beşiktaş tüm bu karmaşa içerisinde hayatta kalmaya çalışıyor. Bütün olumsuzluklara rağmen, Beşiktaş takım olarak bir duruş sergiliyor. Beşiktaş her şeye rağmen direniyor! Öyle ya da böyle kazanmaya devam ediyor! Atiba 2 kişilik oynuyor. Burak sendeliyor. Caner delirtiyor. Adem yokları oynuyor ama bu çocuklar lige tutunmaya devam ediyor. Umuyorum bir gün, elbet bir gün saha içini daha fazla yazacağımız, yorumlayacağımız bir Beşiktaş izleriz. Malum şu an masada kalp masajı ile hayata döndürülmeye çalışılan bir Beşiktaş ile başbaşayız.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX