0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Ayakta alkışlayın

Alışık değiliz.
Belli ki garipsiyoruz…
Avrupa’da Mayısları zor gören ülkemde, Beşiktaş’ın bize dün akşam yaşattığı gururu anlamakta zorlanıyoruz.

8 gün önce Manisaspor maçına 8 benzemezle çıkan Şenol Güneş, Almanya’da 9 benzemezle sahadaydı. Tolga’nın parmak ısırtan performansı bir yana dursun, Mustafa Pektemek Avrupa kariyerinin 100. Maçına çıkar gibiydi sahada. Bir ara 52. Dakikada Tolga’nın inanılmaz refleksi ve kurtarışında, seken topu göğsünde yumuşatıp da veriyordu kalecisine forvet Mustafa. Lens’in yükselen grafiği, Negredo’nun her geçen hafta içindeki boğanın dizginlerini biraz daha gevşetmesi ayrı bir keyif verse de Beşiktaş taraftarına, aslında korku saldı garbın afakına. İzlemedi mi sanıyorsun 1 gün önce  “Rakiplerimiz arasında Barcelona, PSG ve Beşiktaş gibi güçlü takımlar var” diyen Conte Beşiktaş’ı.. Takip etmedi mi sanıyorsun Jupp Heynckes teknik heyetinin Beşiktaş’ı..

Beşiktaş yükseliyor. Beşiktaş her geçen gün ufkumuzu daha da genişletiyor. İşte bu yüzden sahip çıkın bu Beşiktaş’a! Destek olun bu çocuklara. Radyolarda, televizyonlarda bağcıyı dövmeyi değil, üzümü nasıl yeriz onu anlatın insanlara. Övmeyin her türlü gayri ahlaki hamle ile rakibi bozmaya çalışan Persie’yi! Necip’in sabrını anlatın insanlara. Tolgay’ın sahadaki ahlâkını.. Atiba’nın kendine nasıl baktığını anlatın mesela!  Anlatın ki umudumuzu kaybetmeyelim ileri ki yıllara, Türk futboluna, o genç adamlara. Ne de güzel demiş Tolstoy, Sakın ahlâk kurallarını çiğnemeyin; çünkü öcünü çabuk alır. İşte Beşiktaş kimilerine inat her geçen gün öcünü alıyor yeşil sahada.

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX