0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

34'lük delikanlılar

Buna rağmen halâ hazır olmayan bir oyuncu grubuna, “Yeni” demek doğru bir yaklaşım değildir. İşte bu yüzden yenilerin kendisini sorgulaması lazım. Beşiktaş’ın Quaresma ve Babel önderliğinde oynadığı muazzam hücum oyununu göremediğimiz her maç, Caner’in defansif defosu ve Adriano’nun ne kadar değerli bir futbolcu olduğu daha da göze batıyor. Neredeyse tüm Beşiktaş’lıların takıldığı “Tosic yedeklensin” beklentisi bir yana dursun, mevcut durumda görünen şu ki takımın 34’lük delikanlılarının acilen yedeklenmesi lazım. Lens’e ayrı bir parantez açmak gerek. İlk 45 dakika arkasında Necip tandemi ile oynarken ne kadar oyundan kopuk ve etkisiz göründüyse, ikinci 45 Türkiye’nin aktif futbolda en iyi sağ beki Gökhan ile bir o kadar etkili ve kendinden emin oynadı.

Madalyonun diğer yüzüne bakacak olursak, topsuz oyunda hiç yok dediğimiz Talisca, topsuz oyunu da çok iyi oynuyor diye neredeyse 1.5 senedir Beşiktaşlıların mumla aradığı Sosa’yı maç içinde sürklase etti. Yine Talisca topsuz oyunda çok etkili değildi, ancak şu Talisca ve Sosa’yı çıplak gözle izleyen her 10 kişiden 8’i Talisca ismini rahatlıkla tabelada ilk sıraya yazar.

Beşiktaş, yine bir şans golü ile 3 puandan olsa da gerçek olan şu, yedek kulübesinde olmuş, olmamış fark etmez. Bir kere daha gördük ki, Şenol hoca bu ülkenin en iyi taktisyenidir. Yaptığı tek bir hamle ile hem orta sahaya direnç, hem kanada hareketlilik hem de defansif güvenceyi sağladı. İşte bu yüzden bu Lig’in kaderi Beşiktaş’ın ve Şenol Güneş’in ellerindedir.

 

 

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX