0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Hayat öpücüğü

Yeni bir dil öğrenmenin en iyi yolu, o dili konuşmaya mecbur kalmaktır. Beşiktaş, son 2 senedir orta alan parselasyonunu ve merkez hücumun dilini neredeyse unutmuştu. Trabzonspor deplasmanı ve Alanyaspor mücadelesi hem Şenol hocaya hem de Beşiktaş'a yeniden merkezden hücumun dilini öğretti. Uzun süre sonra istatistikçiler farklı bir ısı haritası gördü mesela. Kanatlardan serin, merkeze geldikçe yangın yeri bir resim vardı ortada. Atiba’nın %90 pas isabeti yakaladığı orta alan kurgusunda, Tolgay'ın alıştığımız performansından uzak olmasına rağmen, Oğuzhan'ın 2 sene önceki maestro kimliğine bürünmesi orta alan çeşitliliğini zirveye taşıdı. Bu bölgesel zenginlik, Beşiktaş’ta hem Babel’in hem de Talisca’nın daha fazla açık alan bulmasına ve kendisini unutturmasına neden oldu.

Ne skor ne de Talisca’nın Rivaldo vari golüydü tedirgin eden Beşiktaş'ın rakiplerini. Asıl mesele, Medel-Quaresma-Adriano-Love-Vida gibi yıldızları olmadan da oyuna hükmedebilmesiydi. Bir tarafta dün mali kongrede, yöneticilerinin tek tek geçmişteki mali usulsüzlükleri itiraf ettiği bir Galatasaray, diğer tarafta şampiyonluk kelimesini unutmuş, dillerde sadece seçim olan bir Fenerbahçe. İşte tam da bu yüzden, Beşiktaş şampiyonluğun ağır favorisidir.

 

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX