0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

EZE EZE

Ne Güzel memleket. 

Nasılsa soran, sorgulayan da yok ya, koşturun koşturabildiğiniz kadar atlarınızı. 
Maça Fenerbahçe’nin 2. Kadrolusu Cüneyt Çakır. Yan hakem yılların fanatik Fenerbahçe taraftarı Tarık olsun! Sonra sahada bu ikilinin pislediklerini temizleme işini de büyük Fenerbahçe’li Oğuz Sarvan’a gözlet! Hakkınız yok! Akşam evine 1 tane ekmek götürmek için sırtından beline  ter akan işçi Ahmet’in, 1 ay boyunca aç kalıp, dün akşam o stadyuma gelmek için  harçlıklarını biriktiren öğrenci Mehmet’in sevinçlerini çalmaya. Siz kimsiniz? Kimin profesyonelisiniz? Ofsaytı dahi süzemeyecek kapasitede misiniz? Yoksa 3 kuruş için onurunu masaya yatırmış insanlardan mısınız? Söyleyin efendiler kime hizmet etmektesiniz? 

Peki ya siz?  

2 senedir kayıtsız şartsız arkanızda duran büyük Beşiktaş taraftarına hiç mi borçlu hissetmiyorsunuz kendiniz? Skordan bağımsız soruyorum. Kiev deplasmanından döndüğünüzde “Eğmeyin başınızı, dik tutun” diye haykıranlara hiç mi borçlu değilsiniz? Bayern deplasmanı sonrası, sabahın 6’sı havalimanına gelen taraftara yazık değil mi? Anlamadınız mı hala şerefi masada, onur evde bırakmışlar da gelmişler!  Bu maç Vedat ağabey’in sözünü yerde koymadınız hepinizin anlından öpüyorum ama artık kendinize gelin toparlanın. 
İster 100 tane sponsor kazandırın, ister vizyonu arşa taşıyın. Bunlar zaten göreviniz. Asıl mevzu emeği savunmakta. Nedir sizi bu sene diğer 2 seneden farklı sessiz kılan? Beşiktaş’ı çatır çatır doğruyorlar farkında değil misiniz? Artık masaya yumruğunuzu vurun. Başka Beşiktaş yok!

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX