0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Galatasaray’ı seviyorsanız istifa edin

Aylardır Galatasaray taraftarı Sneijder’ın kalması için uğraştı. Sosyal medyadan örgütlendi. Yönetiminize bu yolla mesaj gönderdi. Taraftar derken UltrAslan’ı kastetmiyorum. Harbi, gerçek hani şu yağmurda çamurda takımını yalnız bırakmayan, hiçbir maddi çıkar beklemeksizin Sarı-Kırmızılı renklere gönül verenler var ya…  İşte onlardan bahsediyorum.
Bu fedakar taraftar sizden, yönetiminizden ve yaptıklarınızdan memnun değil; Sayın Başkan… Sizi statta, salonda, sosyal medyada… Yani kısacası her platformda istifaya davet etti. Taraftar size kısaca "Sen bu kulübü yönetemiyorsun, bırak git" dedi. Ama siz, hem taraftarın sesini, hem de kongre üyeleri tarafından başlatılan imza kampanyasını görmezden, duymazdan geldiniz ve ‘benim bildiğim doğru’ dediniz. E haliyle artık kredinizi tükettiniz ve yolun sonuna da geldiniz… Sneijder olayından sonra o statta nasıl maç izlemeye gideceksiniz?

 

Göreve geldiniz günden bu yana yaptınız yanlışlar Galatasaray’ı futbolda, basketbolda ve diğer branşlarda geriye götürdü. Hani siz her konuşmanızda, her defasında "Galatasaray’a hizmet için geldim, Galatasaray’ı seviyorsanız yanımızda olun" dediniz ya Sayın Başkan… Bu taraftar, bu camia şu ana kadar üzerine düşeni yaptı, bu zamana kadar size tahammül etti.

 

Şimdi sıra sizde Sayın Başkan…

 

GALATASARAY’I SEVİYORSANIZ taraftarın sesine bir kez bile olsa kulak verin ve İSTİFA EDİN. Çünkü siz de biliyorsunuz ki İSTİFA DA BİR HİZMETTİR…

 

 

Şafak Gözmen Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX