0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

AK Parti İzmir Teşkilatı’nın istişare toplantısı

15-17 Kasım tarihleri arasında Çeşme Ilıca Otel’de, AK Parti İzmir İl Teşkilatı 3 gün süren bir istişare toplantısı düzenledi. 

İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli, beni konuşmacı olarak bu toplantıya davet etti. Memnuniyetle kabul ettim ve programımı buna göre düzenledim. 

Öncelikle şunu belirteyim: AK Parti Genel Merkezi’nin Kızılcahamam ve Afyon kampları başta olmak üzere, il ve bölge kamplarına da katılmış, bu konuda gözlemleri olan bir insanım. 

Yiğidi öldür, hakkını yeme… diye bir atasözümüz vardır: 

Evet, bir toplantı ancak bu kadar mükemmel düzenlenir… Her şey, saat gibi tıkır tıkır işler. 

Ve katılımcılar ancak bu kadar ilgili ve heyecanlı olabilirler!.. 

Bu nedenle öncelikle İl Başkanı Sayın Kerem Ali Sürekli’yi, Kadın Kolları Başkanı Sayın Dilek Yıldız Büyükdağ’ı, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ı ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. 

Toplantının koordinesini mükemmel yöneten, eski Gençlik Kolu Bşk; halen İl yönetiminde canla-başla efor sarf eden Sayın Bilal Kırkpınar’ı ve ekibini de candan kutluyorum. 

Program, 15 Kasım Cuma günü davetlilerin saat 14:00'ten itibaren otele gelip yerleşmeleriyle başladı. Akşam yemeğinden sonra program saat 19:00'da açılış konuşmalarıyla başladı ve Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu’nun Türkiye’nin Yakın Tarihi adlı konferansıyla sona erdi. 

16 Kasım Cumartesi günü, oldukça yoğun geçti: Dr. Şaban Kızıldağ’ın Başarı ve Gelişme için Mazeret Yok! adlı sunumu, bendenizin Yeni Türkiye ve Ortadoğu’nun Geleceği, Emre Cemil Ayvalı’nın Basın ve Sosyal Medya, Öğ. Gör. Murat Sağman’ın 2020 Yılında Küresel Piyasalar ve Türkiye Ekonomisi başlıklı sunumları son derece ilgiyle izlendi. 

Günün sonunda istişare toplantısı yapıldı. İl Başkanı sayın Kerem Ali Sürekli’nin yönettiği oturumda başta Sayın Nihat Zeybekci ve milletvekilleri Sayın Cemal Bekle, Ceyda Bölünmez Çankırı yöneltilen soruları, dile getirilen problemleri vukufiyetle cevaplandırdılar, izahlar yaptılar. 

Üçüncü gün, yani son gün 17 Kasım Pazar günü, tamamen istişareye ayrılmıştı. 

Katılımcılar da hazırlıklıydılar… 

Akla gelen her şey soruldu… Teşkilattan hiç kimsenin en ufak bir çekincesi yoktu!.. 

Bir istişare toplantısı, böyle olur dedirtti doğrusu… 

AK Parti Genel Başkan Yrd. Sayın Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Sayın Atilla Kaya her sorulan soruya açık bir şekilde, lafı dolandırmadan cevap verdiler… 

İfade edilen sorunların nasıl çözüleceğini en ince teferruatına kadar, herkesin anlayacağı şekilde izah ettiler!. 

Yazımı şöyle bitireceğim: Bugüne kadar katıldığım hiçbir siyasi toplantıyı yazmadım! 

Bu mükemmel organizasyon, katılımcıların heyecanı, yöneticilerin samimiyeti ve milletvekillerinin sıcak yaklaşımı, bana bunları yazdırdı… 

Binali Bey, Kıbrıs’ta olduğu için gelemedi, ama telefonla katılarak güzel temennilerde bulundu, alkış aldı!. 

Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum!

Prof. Dr. Mehmet Çelik Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX