0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Yine Fetö çıktı

Türkiye’yi bölüp parçalamak için FETÖ ve PKK’yla işbirliği yapan, Saddam Hüseyin’in devrildiği sırada Irak’ın merkez bankasını yağmalayan, PKK terör örgütüne destek olan, Kandil’de terör örgütünün kıyafetini giyip eline silah alıp askerlerimize karşı savaşan, Andrew Craig Brunson denen din adamı olduğu iddia edilen bu papaz, aslında Amerika’nın 20 yıl önce ülkemize gönderdiği bir ajandır. 

FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz darbe teşebbüsünde rol oynayan bu papazın, terör örgütleriyle birlikte gerçekleştirdiği hainlikler ortaya çıkınca doğal olarak hapse girdi. Papazın hapse girmesiyle Amerikan yönetimi ve Trump küplere bindi. Trump yönetimi Türkiye’ye, “Saat 18’e kadar papaz Brunson’u serbest bırakmazsanız size yaptırım uygularız” tehditlerinde bulunmuştu. Evet, Amerika en güvenilir müttefiki olan Türkiye’ye yaptırımlar uyguladı. 

Papazı bahane ediyorlar 

Proje ortağı olmamıza ve parasını peşin vermemize rağmen Amerika F-35 savaş uçağını Türkiye’ye teslim etmiyor. Gezi olaylarında, 17-25 Aralık’ta ve 15 Temmuz’da amaçlarına ulaşamayan Amerika şimdi papazı bahane ederek Ülkemizin ekonomisini çökertmek istiyor. Allah’ımıza şükürler olsun Amerika’nın bu pis oyunu şimdilik tutmadı. 

Amerika’yla gergin olduğumuz tam bu sırada birileri Amerikan Büyükelçiliğine silahlı saldırıda bulundu. Etrafımdaki dostlarım, “Hocam hayırdır neler oluyor? Bu saldırıyı kimler yapmış olabilir” diye sordular. Çevremdeki dostlarıma, “Merak etmeyin güvenlik güçlerimiz bu tahriki, bu aptallığı yapan kişileri mutlaka bulur. Bana göre bu aptallığı birileri Amerika’yla aramızı iyice germek için yaptırmışlardır” dedim. 

Evet dediğim gibi birileri, bayatlamış yöntemlerle Türkiye ile Amerika’nın arasını iyice germek için Amerikan büyükelçiliğine silahlı saldırıda bulundu. Peki Bu saldırının arkasından kim çıktı biliyor musunuz? Her şerefsizliğin pisliğin arkasından çıktığı gibi yine FETÖ’cüler çıktı. Hatta Amerikalı bürokratların tanıdığı birisi çıktı. Elçiliğe saldıran Şüphelilerden Ersin Bayram’ın telefonunda Amerika’nın eski büyükelçisi John Baas’la çekilmiş fotoğrafı ve FETÖ elebaşının talimatlarını yayımlayan herkul.org uygulaması çıktı. Ayrıca bu saldırganın kurduğu şirketlerin FETÖ bağlantılarıda ortaya çıktı. 

Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor 

Kardeşlerim görün ülkemiz üzerinde dönen pis oyunları. Görün 40 yıldır dini söylemleriyle milletimizi kandıran münafık FETÖ’cülerin gerçek yüzünü. Amerika ve İsrail, şerefsiz FETÖ’cüleri yetiştirdi. Şimdi ise amaçları doğrultusunda istedikleri gibi kullanıyorlar. Kendi elçiliklerine saldırmak için bile kullanıyorlar. Yıllardır yakın çevreme ve dostlarıma, ASELSAN cinayetlerinin ve genç mühendislerin ölümlerinin, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazasının, bir çok eylem ve cinayetlerin arkasında FETÖ’cüler olabilir demişimdir. Zaman beni haklı çıkarıyor. 

Devletin içinde FETÖ’cüler temizledikçe gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yani Geçmişte yaşanan tüm bu pisliklerin cinayetlerin arkasından FETÖ’cülerin parmağı olduğu çıkıyor. Elbette FETÖ’cüler, bu cinayetleri İsrail ve Amerika’nın talimatları doğrultusunda işlemişlerdir. Bu münafık FETÖ’cülerin hainlikleri sadece bizim ülkemizde değil, bulundukları tüm ülkelerde Amerika’nın İsrail’in talimatıyla her pisliği yapacaklardır. Devlet Başkanımız Erdoğan, dünya liderlerini bu konuda boşuna uyarmıyor. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZE HAİNLİK YAPANLARI HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZİ VE TÜM MÜSLÜMANLARI MÜNAFIKLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX