0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Muharrem İnce sakın 8 puana güvenme!

Geçtiğimiz hafta cumartesi günkü yazımda Kılıçdaroğlu’na “Sana Hoca nasihatı! Sen hiç bir zaman iktidara gelemezsin. Hatta bugünkü zihniyetle CHP de iktidara hiç bir zaman gelemez. Genel Başkanlığı bırakıp gitmen senin için daha hayırlı olur” demiştim. Çünkü sen Atatürk’ün kurduğu CHP’ye ihanet ettin. Sen ülkemizi bölüp parçalamak isteyen terör örgütü PKK’yla işbirliği yaptın. Sen PKK’nın siyasi kolu olan HDP’yi Meclis’e soktun. Sen yıllardır Atatürk’e ayyaş, sarhoş, Deccal diyen FETÖ’cüleri CHP’ye yerleştirdin. Sen CHP’lilere ve Atatürk’e ihanet ettin. Yine Cumartesi günkü yazımda “Ey Kılıçdaroğlu, FETÖ’cülerin Deniz Baykal’a iğrenç kaset kumpası sonrası CHP Genel Başkanı oldun. Yani kaset kumpasıyla o koltuğa oturdun. Yalnız Muharrem İnce seni o koltukta oturtmaz demiştim.” Evet dediğim gibi Muharrem İnce, seni CHP genel Başkanlığı koltuğunda al aşağı etmek için kolları sıvadı. Kılıçdaroğlu, belki içinden “Bu adamı (Muharrem İnce’yi ) Cumhurbaşkanı adayı yaptım. Şimdi benim koltuğumu elimden almak için mücadele ediyor” diyebilirsin. Ee, buna etme bulma dünyası derler. Çünkü sen aynısını Deniz Baykal’a yapmıştın. Muharrem İnce “Ben partimden 8 puan fazla oy aldım. CHP genel Başkanlığı benim hakkım” diyor. Adam haklı. Çünkü Kılıçdaroğlu girdiği 9 seçimden de yenilgiyle çıktı. Muharrem İnce ise girdiği ilk seçimde partisine 8 puan fark attı. 

Hadi diyelim ki Muharrem İnce CHP genel Başkanı oldu. Peki Muharrem İnce CHP’yi iktidara taşır mı? Yani Muharrem ince CHP Genel Başkanı olduğunda 8 puanı partisine getirir mi? Bence hayır,  taşıyamaz. Muharrem İnce'nin önce Kılıçdaroğlu’nun yapısını bozduğu CHP’yi düzeltmesi gerekir. CHP’nin içinde PKK’yı savunan ve destekleyenleri, FETÖ’cüleri, etnik kimlik siyaseti yapanları temizlemesi gerekir. Bu da yeterli değil. Muharrem İnce samimi olacak samimi. Kalpleri Allah bilir ama öyle Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra camiye gitmekle, daha önce karşı çıktığı başörtüsüne, aday olunca “Başörtülüler bizim kardeşlerimiz” demekle bu işler olmaz. Bak Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 yıldır her defasında çıtayı yükselterek seçimleri kazanıyor. Neden kazanıyor biliyor musunuz? Samimi olduğu için. Hizmet ettiği için. Türkiye’nin 80 senedir birikmiş sorunlarını çözdüğü için. Milli ve manevi şuurla ülkemizi 16 yılda zirveye çıkardığı için, savunma sanayisini güçlendirdiği için. 40 yıldır ülkemizin belası olan terör örgütlerinin kökünü kazıdığı için, ülkemiz üzerinde oyun oynayan içimizdeki ve dışarıdaki şer güçlere karşı dik durduğu, ülkemizin bekası için mücadele ettiği için seçimleri kazanıyor. 

Muharrem İnce bu saydıklarımın üstüne ne koyabilir? İnce şimdi seçim meydanlarında söylediği gibi “Ben huzuru, barışı getireceğim” diyebilir. Kardeşlerim, milleti kutuplaştırıp huzurunu bozanlar, nifak, fitne tohumları ekenler, sosyal medyayı ele geçiren başta İsrail’in ve Amerika’nın olmak üzere yabancı ülke istihbaratları, CHP’liler, FETÖ’cüler ve PKK’lılardır. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH HERKESE HAKLARINDA HAYIRLI OLAN NEYSE ONU NASİP ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZE SAMİMİ DUYGULARLA HİZMET EDECEK OLANLARI YÖNETİCİ KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX