0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Milli şuurun kazandırdıkları

Nereden nerelere geldik. Almanya’dan, Hollanda’dan, Fransa’dan, İngiltere’den ve Amerika’dan tank, silah, insansız hava aracını alamazdık. Hatta parasını peşin vermek istememize rağmen bize silah satmazlardı. Bu ülkeler bize, “Efendim kongre istediğiniz bu silahları size satmamıza müsade etmiyor” derlerdi. Peşin parayla Almanya’dan tank almamıza rağmen Almanya, “Efendim bu tankları siz PKK’ya karşı kullanırsınız” diyerek bize teslim etmemişti. Yani paramızla dahil bize silah vermeyen bu ülkeler, terör örgütü PKK’ya çok sayıda uçak ve tırlar dolusu en ağır silahları bedava verdiler. 

Kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi yaparmış misali Allah’ımıza şükür olsun şimdi askeri ihtiyaçlarımızın yüzde 70 ini kendimiz üretir duruma geldik. Türkiye yerli ve milli olarak tankından korvetine, helikopterinden tüfeğine tüm savunma ihtiyaçlarını kendi karşılayabilir hale geldi. Devlet Başkanımız Erdoğan’ın milli şuurla harekete geçmesiyle Türkiye, MİLGEM Korveti, Altay Tankı, Atak Taaruz Helikopteri, Anka ve Bayraktar İHA’ları, Hürkuş eğitim uçağı, Göktürk-1 uydusu, Milli Piyade Tüfeği, zırhlı araçlar ve güdümlü füze sistemleri ve sınır güvenlik sistemleri üretiyor. 

Türkiye'nin güçlenmesini istemiyorlar 

İnşallah 2 yıla kadar uçak gemimizi ve savaş uçağımızı üretmiş olacağız. Ürettiğimiz bu askeri araç ve gereçleri sadece kendimiz için değil, başka ülkelere de satıyoruz. Bakın Amerika bir papazı bahane ederek proje ortağı olduğumuz ve parasını peşin ödememize rağmen F-35’leri bize teslim etmiyor. Amerika, İsrail ve Avrupa Türkiye’nin güçlü olmasını istemiyor. Türkiye’nin askeri güce sahip olmasını istemiyorlar. İstiyorlar ki Türkiye eskisi gibi zayıf olsun ve kullanalım. 

Yok yok geçti o günler. Eskisi gibi Türkiye’de kullanacakları hükümetleri göremeyecekler. Çünkü insanlarımız, ülkemiz üzerinde oynanan şerefsizliği, kalleşliği ve pis oyunları görerek milli ve manevi şuura ermiştir. 

Bu liderlerle Araplar bağımsız olamaz 

Gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası ve 15 Temmuz darbe girişimi Türkiye’yi bölmek ve eski zayıf Türkiye haline getirmek içindi. Milletimiz bu pis oyunları artık yutmadığı için, Türkiye milli ve manevi şuurla bağımsız olarak yoluna devam ediyor. İsterim ki Türkiye gibi Arap ülkeleri de Amerika’nın, İsrail’in ve ehli küfür Haçlı topluluğunun güdümünden kurtulup tam bağamsız olsun. Ruhunu İsrail ve Amerika’ya teslim etmiş olan bugünkü Arap liderleriyle Arapların bağımsız olması mümkün değil. İnanıyorum ki bir gün Araplar da başlarındaki aptal liderlerden kurtulup bağımsız olacaklardır. İşte o zaman İsrail’in Büyük Ortadoğu projesi çöker. İsrail’in İslam ülkelerini bölmesi ve yönetmesi son bulur. Sonra da ümmet şuuru hasıl olur. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZİ VE ORDUMUZU HER DAİM MUZAFFER KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNAN HERKESETEN RAZI OLSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX