0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

İsrail imparatorluğuna engel olduğu için düşmanlar 

Bayram dolayisiyla ziyaretime gelen dostlarımla, Bayram’ın ruhuna uygun sohbetler ederken bir taraftanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yenikapı mitingini izliyorduk. Doktor olan bir arkadaşım, “Hocam herhalde bu iş ilk turda bitecek” dedi. Eşi ise, “Hocam maşallah yağmura rağmen mitinge milyonlarca insan gelmiş”, diğer arkadaşım da, “Hocam bilirsiniz ben yalan söylemeyi sevmem. Son iki seçimdir AK Partiye oy veriyorum. Yalnız duygusal olarak değil, ben bilinçli olarak AK Partiye oyumu veriyorum” dedi. 

Tam o esnada mitinge katılan eski Başbakan’larımızdan Tansu Çiller’in canlı yayında konuşmasını izledik. Tansu Çiller, arkadaşı teyit edercesine, “Ben milli şuurla buradayım” diyordu. Tansu Çiller bu sözleri söylerken Arkadaşla göz göze gelerek gülümsedik. 

Çiller, “Son dönemde terörle mücadelede Mehmetçiğin destan yazmasıyla çok iyi seviyeye geldik. Terörle mücadele sadece askeri müdehale değildir. Terörle mücadelenin çok önemli bir unsuru da dış politikadır” diyerek sözlerine devam etti. 

Türkiye İsrail'in oyununu bozdu 

Evet bence de terörle mücadelede dış politika çok önemli. Çok şükür kahraman askerlerimiz, dağ tepe, içeride ve sınır ötesinde terörle mücadele ediyor. İnşallah kanı bozuk, kansız, şerefsiz PKK terör örgütü ile İsrail ve Amerika tarafından sinsice özel olarak yetiştirilip devletin en mahrem yerlerine yerleşen münafık FETÖ’cülerin kökü iyice kazınacak. 

Kardeşlerim her zaman söylediğim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasaydı ülkemiz PKK terör örgütü ve FETÖ’cüler tarafından çoktan bölünüp parçalanmıştı. Çünkü İsrail ve Amerika Türkiye’nin bölünüp parçalanmasını istiyor. Gezi olayları, 17-25 Aralık ve kanı bozuk FETÖ’cülerin 15 Temmuz darbe girişimine rağmen Türkiye, Fırat Kalkan’ı, Zeytin Dalı operasyonlarıyla İsrail’in oyununu bozdu. İsrail’in sözde Arz-ı Mev’ud yani vaat edilmiş topraklar düşüncesiyle Nil’den Fırat’a kadar kurmak istediği büyük İsrail imparatorluğu şimdilik Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bozuldu. İşte İsrail, Amerika özellikle başta Almanya olmak üzere Avrupa, NATO ve Vatikan’ın Erdoğan düşmanlığı İsrail’in büyük İsrail imparatorluğu oynunu bozmasından. 

Milli şuurla sandığa gidelim 

Bunların düşmanlığı, Erdoğan’ın milli ve maneviyatçı oluşu, Türkiye’yi savunma sanayisinde güçlü kılması, tehditlere rağmen taviz vermeyen dik duruşundan dolayıdır. Peki biz millet olarak FETÖ’nün projesi olan Kılıçdaroğlu ve Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Muharrem İnce’den yana mı, yine FETÖ projesi olduğu konuşulan Meral Akşener’den yana mı, yoksa şer güçlerin ülkemiz üzerinde pis oyunlarını bozan, Türkiye’yi milli şuurla dim dik ayakta tutan, savunmada, sanayide, ekonomide, demokrasi ve özgürlükte çığır açan, her şeyden önemlisi Amerika, İsrail ve Avrupa’nın oynunu bozan Recep Tayyip Erdoğan’dan yana mı olacağız? Evet Tansu Çiller’in dediği gibi milli şuurla sandık başına gidelim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLAN KİMSE BAŞIMIZA GETİRSİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUNLAR OYNAYAN İÇERİDE VE DIŞARIDAKİ HAİNLERİ HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX