0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bunlara gereken cezalar verilsin!

Edirne’de Yüksel Yeşil İlkokulu yöneticileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 4. sınıf öğrencileri ve velilerine gezi programı düzenlemiş. Gezi kapsamında Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret eden öğrenciler, daha sonra Kapadokya’da turistlik ve tarihi yerleri gezmeye gitmişler. Buraya kadar her şey normal. Yanlız normal olmayan bundan sonrası. Geziyi düzenleyen okul yöneticileri, çocukları alıp alkollü eğlence yerlerine götürüp dansöz, çengi, yani iğrenç insanları izletmişler. Gerçi olayın duyulmasıyla bakanlık soruşturma başlatmış. Ancak bu iş öyle soruşturmayla geçiştirilecek bir konu değil. Bu olayda kimin kusuru varsa, Çocukları kim dansözleri, çengileri izletmeye götürmüş ise hemen o kişi veya kişiler ihraç edilmelidir. Anne babalar, çocuklarının okullarında güzel eğitim alıp, ilim irfan sahibi olup, Çocuklarının devletine ve milletine faydalı olmasını isterken, ne yazık ki kafaları başka yerlere basan yöneticiler, çocukları bar, pavyon gibi yerlere götürüp dansöz, çengi izletiyorlar. Şimdi neden eğitimde geri kaldığımızı daha iyi anlıyorum. Tekrar söylüyorum. Bu çocukları kim iğrenç yerlere götürdüyse hemen görevden alın.

Ya otobanlarda, cadde ve sokak aralarındaki trafik magandalarına ne demeli? TEM otoyolunda makas atarak trafiği tehlikeye sokan caniler, insanları ölüme götürüyor. Bir kaç gün önce televizyonda izledim. Kendini bilmez trafik magandaları, TEM otobanında makas atarak bir çok aracın kaza yapmasına neden oldular. Çok şükür kazada ölen olmamış. Polis bu trafik magandalarını daha sonra gözaltına alıp cezasını kesip bırakmış. Polisin yetkisi bu kadar olduğu için magandalar serbest kaldı. Aslında trafiği tehlikeye sokan, insanların hayatına kasteden bu canavarlara çok ağır cezalar verilmelidir. Mesela, trafikte makas atan, insanların hayatını tehlikeye sokan bu canilerin altındaki arabaya devlet el koymalı. Ayrıca bu canavarlara, ömür boyu ehliyet verilmemelidir. Sonra görün bakın bir daha trafikte maganda olacak mı?

Sadece trafikte bu zibidiler yok değil. Özel halk otobüsleri ve minibüsler trafikte kural tanımaz birer cellat gibiler. Özel halk otobüsleri ve minibüsler o kadar arsızlaşmışlar ki trafik polislerinin gözü önünde bile hayasızca kural ihlal ediyorlar. Polis ise bu kural tanımazları sadece izlemekle yetiniyor. Bilhassa büyükşehirlerde trafiğin rahatlaması için özel halk otobüslerine ve minibüslere yasak getirilmelidir. Bunlar trafikten men edilmelidir.

Peki sık sık gündeme getirdiğim iğrenç televizyon programlarına kim müdehale edecek? Gündüz kuşağında yayınlanan programlar, tek kelimeyle toplumun ahlaki yapısını bozuyor. Programcılar artık ücra köylerden televizyona çıkarmak için insan avına başlamış. Programda bana göre inandırıcılığı olmayan bir kadının iddiasına göre kocası teyzesiyle birlikte kaçmış! Öyle sanıyorum ki Programcılar, korku ve tehditkar sözleriyle Teyzeyi, kocayı, Kayınvalideleri, iddia sahibi kadının karşısına çıkarıyorlar. Kadınla birlikte tüm konuklar, canlı yayında tüm ahlaksızlıklarını pisliklerini ortaya koyuyorlar. Kimi ben Anamı, Babamı arıyorum diye ekrana çıkıp duygu sömürüsü yapıyor, kimiside ben kimin Çocuğuyum diyerek ekranlara çıkıyor. Tabi programcılar ve program sunucusu bu cahillere, Reyting için gaz verip coşturdukça coşturuyorlar.

Bu cahillerde yalan dolan ağızlarına ne gelirse konuşuyor. Yani anlayacağınız Rezillik kepazelik başını almış gidiyor. Bu cahillerin rezil kepazelerin iğrenç hayatlarından kime ne de ekrana çıkıyorlar? Bu cahillerin tek amacı karşı taraftan intikam almak. Kardeşim kocanla veya bir başkasıyla sıkıntın varsa git mahkemeye. Neden ekrana çıkıp rezilliğinize rezillik katıp kepaze hayatınızı ifşa ediyorsun? Valla toplum olarak bu gidişatımızın sonu pek iyi değil. Derim ki Hükümet derhal toplumun ahlakını bozan televizyon programlarına yasak getirsin. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH CÜMLEMİZE AKIL FİKİR VERSİN. ALLAH CÜMLEMİZİ GÜZEL AHLAK ÜZERİNE YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH BİLİNÇLİ OLARAK MİLLETİMİZİN AHLAKINI BOZANLARI HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN AMİN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX