0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Beter olsunlar ! 

Yıllardır istihbarat birimleri PKK terör örgütüne, başta İsrail, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa ve çok sayıdaki ülkelerin desteklerinden bahsediyordu. Bu ülkeler PKK terör örgütünü Türkiye'nin gelişip büyümesini engellemek için, Türk milleti kutuplaşsın ve bölünüp Kürt devleti kurulsun diye destekliyorlar. Tabii işin içinde ticaret de var. Öyle ya, teröristlere silah yardımını ve silah satışını yine bu ülkeler yapıyor. Yıllardır Alman hükümetinin dolaylı yollarla bazı vakıflara ve ülkemizdeki marjinal gruplara parasal yardımlar yaptıklarını yazıyorum. Almanya’nın bu yardımlarını çok defalar basından takip ettik. Hele hele, Almanya Başbakanı Merkel'in çırpınırcasına Gezi olayları sırasında bu gruplara nasıl destek verdiğini unutmuş değiliz. 

Destekleri ortaya çıktı

Bakın şimdi Almanya'nın teröristlere destek verdiği tek tek ortaya çıkmaya başladı. Almanya'nın başkenti Berlin'de savcılık hükümete ait gizli belgeleri PKK terör örgütüne sızdırdığı gerekçesiyle Sol Partili federal milletvekili olan Katrin Kunert hakkında soruşturma başlatmış. Bakalım bu soruşturmanın sonu ne olacak? Hep beraber göreceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'daki Türkler'e hitaben konuşmasında “Terör, akrep gibidir. Eninde sonunda kendilerini taşıyanları, destekleyenleri, kullananları da mutlaka sokar” dedi. Öyle değil mi? Başta Avrupa olmak üzere birçok ülkede terör olayları kendini göstermeye başladı. Hiç birine acımam. Çünkü 30 yıldır Türkiye Cumhuriyeti’ni  yıkmak bölmek için teröristlere destek olan bu ülkeler, ülkemizde akan kanların, kalleşce öldürülen şehitlerimizin baş sorumlularıdır. Sevgili okuyucularım, çok uyanık olmak mecburiyetindeyiz. Ülkemizde öyle PKK terör örgütünün iddia ettiği gibi Kürt sorunu filan yok. Bunlar uydurulmuş laflar. Bakın ülkemizin her yerinde birçok Kürt kökenli iş adamı var. 

Amaçları ülkeyi bölmek

Büyük şehirlere baktığımızda çok sayıda Kürt kökenli esnafımızı görmekteyiz. Devlet kademesinde yine Kürt kökenli vatandaşlarımız mevcut. PKK'nın iddia ettiği gibi olsaydı ülkemizin her köşesinde Kürt kökenli vatandaşlarımız bu kadar sermaye, makam, mevki sahibi olabilirler miydi? PKK'nın asıl amacı ve niyeti kendisine destek verenlerin emrini yerine getirerek ülkemizi bölüp parçalamaktır. Ya sonra? Bir yandan Ermeni toprağı genişlesin, diğer yandan da Irak, Suriye, İran ve Türkiye arasında Kürt devleti kurulsun istiyorlar. İşte bizler bu oyunları bozmak için milli duygularımızı ve manevi değerlerimizi güçlü tutmalıyız. Toprağımıza, devletimize sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi terör akrep gibidir. Kendini taşıyanları, destekleyenleri günü geldiğinde mutlaka sokar. Ne diyeyim, beter olsunlar. CANABI ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZİN HUZURUNU BOZMAK İSTEYENLERİ HALAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZİ, ORDUMUZU, HER DAİM GÜÇLÜ KILSIN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX