0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Biz de onların kiliselerini kapatalım

Avusturya Başbakanı Sebastiyan Kurz, aşırı sağcı hükümet ortağı Heinz-Christian Strache ile skandal bir karara imza attı. Avusturya Başbakanı Sebastiyan Kurz, “güya siyasal İslam’la mücadele” bahanesiyle aralarında Türk İslam Birliği’ne bağlı bir caminin de olduğu yedi caminin kapatılacağını basın toplantısıyla duyurdu. 

Türk camiinin kapatılma gerekçesi Avusturya’daki Müslüman derneklerin çatı kuruluşu olan ve Diyanet işlerimizin de desteklediği ATİM’in 2016 yılında Viyana’nın en büyük camilerinden birisinde Çanakkale’yi anma etkinliğindeki fotoğraflarmış. 

Be şerefsizler, be köpekler ben size ne söylesem az. Bahanelere ne gerek var. Açıkça söyleseniz ya “Türkleri ve Müslümanları Avrupa’dan çıkarmak için bunları yapıyoruz” diye. 

Nerede sizin insan

haklarınız? 

Özgürlük, demokrasi, insan hakları ve inanç özgürlüğü konusunda mangalda kül bırakmayan siz Avrupa’nın, hani nerede kaldı inanç özgürlüğü? Nerede sizin demokrasi ve insan haklarınız? Sizin insan haklarınız, özgürlüğünüz sadece desteklediğiniz beslediğiniz kanı bozuk şerefsiz teröristler için geçerli değil mi? 

Kardeşlerim bu şerefsizler, aslında Türkiye’nin güçlenmesinden Osmanlı’nın tekrar geri gelmesinden korktukları için pislik yapıyorlar. Müslümanların bir araya gelmesinden korkuyorlar. Avrupa’nın bilhassa Avusturya’nın İslam ve Türk düşmanlığını altında yatan gerçek bu. Bence tek başına Avusturya İslam ve türk düşmanlığı yapamaz. İslam ve Türk düşmanlığı konusunda Avusturya’yı kullanan Almanya ve Fransa’dır. Derim ki maden Avrupa’da bizim camilerimizi kapatıyorlar. O zaman biz de ülkemizde misyonerlik ve ajanlık yapan Avusturya ve Alman kiliselerini kapatalım olsun bitsin. Şimdi, “Aman ya Hoca, ne alaka. Onlar bizim camimizi kapatıyor diye bizde kilise mi kapatalım” diyebilirsiniz? Kısassa kısas kardeşim. 

En büyük düşmanlıkları

Erdoğan'a 

Hep biz Müslümanlar mı hoşgürü göstereceğiz? Peki Avrupa’nın Türk ve İslam düşmanlığının altında başka neden yok mu? Var tabiki. En büyük düşmanlıkları Türkiye’yi 16 yılda şaha kaldıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’adır. Geçmiş siyasileri kullandıkları gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kullanamadıkları için düşmanlar. Erdoğan’ın milli duruşundan savunma sanayisini güçlü kıldığından dolayı düşmanlar. Kardeşlerim gerçekleri görüp ona göre tavır takınalım. Şunu çok iyi bilelim ki bu şer güçler Türkiye ve İslam düşmanlığından kıyamete kadar hiç vaz geçmeyecekler. Ehli küfre ve Haçlı topluluğuna karşı müminler olarak bizler birlik ve beraberlik içinde olalım. Dinimiz islamın ve ülkemizin kıymetini bilelim. Amerika’nın, İsrail’in, Rusya’nın, Avrupa’nın, NATO ve Vatikan’ın ülkemiz üzerinde oynadığı pis oyunlarında farkında olup ona göre tavır takınalım. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNDE OYNANAN PİS OYUNLARI BER TARAF ETSİN. ALLAH İSLAM VE TÜRKİYE DÜŞMANLARINA FIRSAT VERMESİN. ALLAH BİZ MÜSLÜMANLARA, ŞER GÜÇLERE KARŞI BİRLİK İÇİNDE OLMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX