0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Kazananı olmadı

Temposu yüksek başlayan karşılaşmanın ilk yarısın sonlarına doğru her iki takımda vitesi küçülttü. Orta sahası geçen maçlara nazaran dağınık gözüken Trabzonspor bu bölgede istediğini yapamadı. Aksine ev sahibi Kayserispor ise orta alanda Deniz Türüç ve Badji ile oyuna ağırlıklarını koydular.
Trabzonspor, kenarları kullanamazken, Sarı-Kırmızılı takım Bordo-Mavili takımın kalesine kenar beklerin kullanarak gitti. Fırtına’da cezalı olan Olcay Şahan’ın yerine ilk 11’de Castillo yer aldı. Taraflar kalelerde net pozisyon üretemediler. İlk 30 dakikada Kayserispor’un hızı kesildi ve temposu düşünce Trabzonspor oyuna girmeye çalışsa da bu hedefine ulaşamadı. Konuk ekip topu önde tutup takımın çoğalmasını sağlayamadı.
Karadeniz ekibinde ilk yarının son dakikalarında Onazi’nin sakatlığının nüksetmesi üzerine oyuna giren yıldız oyuncu Sosa, Okay’ın yanında ön liberoda görev yaptı. Yusuf Yazıcı müsabakaya iyi başlamadı. Rıza Hoca’nın tek forvet olarak görev verdiği N’Doye da sadece koşu yaptı. Kayserispor’da özellikle Trabzonspor savunmasının arkasına attığı uzun toplar sonuç getirmedi. Kısır pozisyonun yaşandığı ilk 45 dakikada heyecanı yüksek olmayan ve gol sesi çıkmayan bir futbol ortaya çıktı.
İkinci yarıda Kayserispor daha etkiliydi. Pozisyonları bulan taraf oldu ama son hareketi gerçekleştirmediler. Maalesef Trabzonspor gibi bir ekip 90 dakikada 3-5 dakika bile maça hakim olamadı. Sosa gibi bir yıldız 50 dakikada bir varlık gösteremedi. Emekli olmuş bir oyuncunun geldiğinde bu yana hiçbir katkısı olmadı. Çok koşan, diri bir ekip olan Kayserispor galibiyete daha yakın takımdı.
Maçın hakemi Özgür Yankaya, önemli bir hata yapmazken, çok düdük çalması negatif görünümüydü.

Kamil Anahar Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX