0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Suni değişiklik (!)

Aykut Hoca’nın dediği gibi kadroda bazı değişiklikler vardı. Tek anlamadığımız konu Topal-Ozan değişikliği idi. Zira hem Ozan’ı kesmek zor olacaktı, hem de Topal’ın politik durumu ortadaydı. Bence karar yukarıdan gelmişti, amaç Topal ile sıkıntımız yok demek idi. O yüzden de Topal ilk 11’de başladı. Volkan-Kameni değişikliğini anlamak çok kolay. Bir hafta o oynuyor, bir hafta o. Mesela Pazarları Volkan oynuyor, Cumartesileri Kameni. Büyük ihtimalle Pazar günü Volkan’ın çocuğunu korosu var. Pazarda Kameni kiliseye gidiyor.

Maç sert başladı. Fenerbahçe golü istiyordu. De Souza’nın biraz desteği ile Dirar golü buldu. Dirar’ı biraz araştırdım. Aykut Hoca’nın çok uzaktan yeğeni çıktı. Kendisi Sakaryalıymış. Babası falan Karasulu. Kivi arazileri var. Golden sonra Fenerbahçe biraz geri çekildi. Kural 1 : Topal’ı olan adam golden sonra geri çekilir. Bu yüzden Sivas maça ortak oldu. Ve golü ikinci yarının başında buldu. 61.dakikada Youtube’luk bir pozisyon oldu. Janssen’in 2 adet direkten dönen topunu Soldado güzel tamamladı. Ama esas ondan önce Janssen’in kaçırdığı gol çok efsaneydi. Janssen gerçekten tam bir buldozer. 77.dakikada moral bulan Soldado çok rahatladı ve güzel iki gol daha attı. Ve maç 4-1 bitti.

Ben yıllardır Aykut Hoca’yı seyrederim. İlk defa 1-1 iken Topal’ı çıkartıp Ozan’ı almadı. Ya da Janssen’i çıkartıp Soldado’yu almadı. Çok uzun zaman sonra 15-20 dakika 2 forvet ile oynadı ve zaten o şekilde de maçı aldı. Aykut Hoca’nın yaptığı suni değişiklik(!) işe yaradı ve bence Kadıköy’de Janssen partnerini buldu. Ama kime ne anlatıyorsun. Haftaya yeni bir kadro bizi bekliyor.

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX