0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Ölü Ozanlar Derneği

Evet, sakatlananlar Fenerbahçe’nin çok önemli futbolcuları. Valbuena ve Isla. Hatta onlar çıktıktan sonra Fenerbahçe tamamen durdu diyebilirsiniz. Ama ben onların oynadığı maçları da biliyorum. Fenerbahçe’nin üstünde gerçekten ölü toprağı var. Ölü Ozanlar Derneği gibi. (Film ismiyle alakasızdır) Ozanlar bir araya gelmişler, dernek kurmuşlar. Not : Takımın yine de en iyisi Ozan. Takım o kadar temkinli ki. Balık baştan kokar. Janssen kışın gerçekten ileride donarak vefat eder. Alper oyuna girdi, yararı yok. Dirar gerçekten ama gerçekten neden oynuyor anlamıyorum. Tanıdık kontenjanı desem değil, dayıoğlu desem değil. Şener oyuna girdi, zararı var. Fenerbahçe antrenmandaki beline ip bağlanmış futbolcu gibi. Böyle olunca, Skertel gibi, taraftarın da kristalleri oynuyor.
 
Golden sonra Fenerbahçe durunca Osmanlıspor aralara top attı. Neto ve Roman iki uyumsuz stoper. Öyle adam kaçırdılar ki. Aminu yerine Etoo olsa maç hemen 1-1 olurdu. Volkan’ın kendine güven geldi. Ama bu demek değil ki, haftaya hatasız oynayacak. Fenerbahçe’nin en büyük sorunu kişisel hatalara çare bulamayan teknik yönetim. Bu kadar hatanın bir arada olması tesadüf değildir. Maç saatlerce 1-0 gitti. Gol yiyeceği belliydi. 85. dakikadaki Numan’ın kafası direkten döndü. Hemen arkasından golü yedi. Maç 1-1 bitti. Yazıyı “Ölü Ozanlar Derneği” filminden bir alıntı ile bitirelim. “Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gösterin, ben de size mutlu bir insan göstereyim” Allah rahmet eylesin, Robin Williams. Allah rahmet eylesin Fenerbahçe. 

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX