0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

FUTBOLCULAR DİKKAT

Maçlarda izliyoruz devamlı ikili mücadelelerde ayaklarına krampon basıyorlar,  çok sert çarpışmalara da başladılar. İlla hepsinde bu hastalık belirdi. Hakemler de olaylar olmasın diye görmezden geliyorlar, her darbe vuruşuna kart gösterseler sahada futbolcu kalmayacak. Teknik direktörler ve başkanlar topluca bir araya gelerek bunu engellemeliler. TV’den yabancı maçlarını izliyoruz asla bu sayıda darbe vurulmuyor, çok az olsa da hakem cezalandırıyor. Hepsinin ekmek kapısı ayaklarında bir sakatlanırsa gelir kaynağı yok olup gidiyor. Bugün ben yaparsam yarın da bana yaparlar düşüncesine gelmeliler. Dirsek vurmalar, kafa atmalar,  çelme takmalara kızardık oysa şimdiler de ekmek kapılarına saldırmaktalar. Hakemler de bana ne diyorlar, karışmıyorlar. Karışırlarsa futbolcuların itirazları az olmuyor. Eskiden futbolcuların tamamı yerliydi birbirlerine böyle girmiyorlardı iki üç derken tamamına da okey dediler. Çare yine de hakemlerde...

GALATASARAY'DA ZOR DÖNEM

Divan kurulu seçimi pazar günü yapıldı. Eşref Hamamcıoğu kazandı, divan başkanımıza başarılar dilerim. İkinci başkanlık yapmış olmasının kazanmasında önemli rolü oldu. Eşref kardeşimize başarılar dilerim. Şimdi sıra başkan ve yönetim kurulumuzun yenilenmesine geldi. Mayıs ayının sonunda yapılacak seçimle yeni başkan ve yönetim kurulu oluşacak. Terim’in gelmesiyle  Florya rahatladı. Onun çabaları ilaç gibi geliyor. Oradaki otoritenin kupayı almaya yetecek kadar güçlü olduğunu görüyoruz. Terim’in hafta içerisinde futbolcuları çok özel çalıştırdığını, galip gelmemizin garanti olduğunu söyleyen Abdürrahim Albayrak haklı çıktı. Bu oyunu futbolcular önündeki maçlarda da oynarlarsa kupa Galatasaray’a gelir. Mayıs ayı sonunda yeni bir başkan ve yönetim seçimi olacak, boş durmak yok. Adaylar başkanımız Mustafa Bey, rakibi de Dursun Bey olacak. Yeni adaylar olabilir önümüzdeki günlerde en çok konuşulacak konu olacağı belli, yeni başkan adayı da çıkabilir. Futbol takımı şampiyon olursa mevcut başkan kazanabilir, aksi halde Dursun Özbek seçimi kazanabilir. Dertler derman arattırıyor bu aramalar da kulübümüz başarılı olmak zorunda, aksi olursa zor günler yaşarız. Bu dönemde hizmet için yarışanları kutlamamız gerekiyor, zor günleri çabalarıyla aşmak gerekiyor. Üç yıldır terk edilen otelimiz ve adamız acaba toparlanabilecek mi, Riva’daki inşaat acaba başlayabilecek mi, Florya’nın durumu nasıl çözülecek? Bu sorunların altından kalkabilecek kimse, onu iktidara getirileceğini şimdiden düşünmek zorundayız. El birliği ile emek vermek gerekiyor. Terim kupayı alabilirse çareler artacak derman bulunacak.

BJK VE FB ATAK YAPIYOR

Son maçlarında Şenol Hoca takımı derleyip toparladı, bol gollü galibiyetler kazanmaya başladı. Bence en güçlü ve en oturmuş kadro onun elinde, şampiyon olma şansları az değil. GS ile yapacakları maçta galip gelirlerse bu yılda kupayı alıp giderler. Üç büyüklerin üçü de zirvedeler aralarında bulunan Başakşehir de şampiyonluğa koşmakta, puanları onlarınki seviyesinde olsa da takım olarak çok güçlü değiller. Arda’dan beklediklerini alamıyorlar. Emre de eski formunda değil. Sahadaki eski etkinliği yok olmuş gitmiş. Hakemlere, rakipleri, takım arkadaşlarına bağırıp durmasına form düşüklüğü neden olmakta, Bu sezondan sonra da sahalarda olacak mı diye düşünüyorum. Eski günlerdeki gibi artık gol üretemiyor. Arda için geldiği günlerde söylediğim söz doğru çıktı. Futboldan uzaklaştığını, başarılı olamayacağını düşünmüştüm. Fenerbahçe’ye gelince, Aykut takımı toparladı, arka arkaya aldıkları puanlarla zirveye geliverdi. Bu seviyede sezonu bitirebilirse şampiyon olma şansları az değil. Bu yıl olduğu gibi dört takımın şampiyonluk şansını taşıyor olması kolay değildi, şimdi son maçların yaratacağı heyecanda kasalara para akışını arttırmakta, kasalara önemli paralar gelmekte GS ile Başakşehir maçında stat ful dolmuştu, önümüzdeki haftalar da kasalara paralar bol akacağa benziyor.

Doğan Sarıbeyoğlu Diğer Yazıları

Terim’le uğraşmayın

15 Eylül 2019

Galatasaray zorda

07 Eylül 2019

Galatasaray başarısız

27 Ağustos 2019

Futbolumuz güç kaybediyor

20 Ağustos 2019

Galatasaray’da karmaşa var

14 Ağustos 2019

Fatih Terim ve Galatasaray

07 Temmuz 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX