0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Devlet Bahçeli 12 Eylül’ün intikamını alıyor! 

Bugünler öyle günler ki, özelikle de benim neslim, bu mevsimin bu günlerine takılıp kalır, çünkü 38 yıl öncesinin bugünleri ruhumuza öyle işledi ki, o günden sonra aldığımız her nefeste attığımız her adım da o günlerin etkisi kaldı! Baksanıza, bundan tam 38 yıl önce bugün ABD’nin, “Bizim çocuklar” diye tarif ettiği o çocukların başı, Kenan Evren Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı oldu! Cumhurbaşkanı demiyorum dikkat ediniz lütfen, devlet başkanı... 

Bugünden o günlere şöyle bir bakıyorum bu duruma kim ne demiş diye, sadece şu kadarını diyeyim ki, bugün milletin oyu ile devlet başkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ateşli muhalif olanların hemen hemen hepsi, bundan 38 yıl önce darbeyle kendisini devlet başkanı ilan eden zatın davetlerinde el pençe divan durmuşlar! 

O çocuklar, babalarına o kadar bağlı, hayırlı evlat oldular ki, biz ve bizden sonra gelen nesiller sağcısıyla, solcusuyla -gerçi bu tasnife de katılmıyorum, nice sağcılar gördüm asla yerli ve milli değillerdi, nice solcular da tanıdım ki alabildiğine yerli ve milliydiler- bedelini istikballeriyle ödediler! 

Nasıl mı? 

ABD’nin bu hayırlı evlatlarının ilk işi, NATO’dan ayrılmış olan Yunanistan’ın tekrar alınmasıyla ilgili, Türkiye’nin vetosunu kaldırmak oldu! 

ABD’nin bu hayırlı evlatları yedikleri halta ülkedeki anarşiyi gösterdiler, lakin bu ülkenin başına, 38 yıl boyunca bela olacak, geçmişin kat kat fazlası vatan evladının şehit olmasına sebep olacak daha büyük bir PKK ve şimdinin de PYD YPG terör örgütünü bela ettiler! 

Hem de, ‘’üç beş çapulcu’’ diyerek milletten gizleyerek, üstelik ‘’üç beş çapulcu’’ dediklerinin, kendi elleriyle NATO’ya aldıkları Yunanistan’da kamplarda eğitim gördüklerini bile bile! 

Mamak zindanlarında namazda başı takkeli, dudakları dualı insanlar dipçikle şehit edilirken (Hüseyin Kurumahmutoğlu-1987), başı takkesiz, sakalsız, ütülü pantolonlu, takım elbiseli FETÖ‘yü beslediler, semirttiler! 

Dün sosyal medyaya ABD menşeli bir belge daha düştü, 12 Eylül Darbesi sırasında ABD’nin Ankara’da bulunan büyükelçisi, evlatlarının ne kadar da hayırlı evlatlar olduklarını, bakınız nasıl rapor ediyor: ‘’Mevcut askeri liderlerin tamamını iyi tanıyoruz ve özelikle de NATO üyeliği başta olmak üzere Türkiye’nin güvenlik ya da dış politikada değişim yaşanacağı yönünde bir endişe taşımamıza gerek yoktur’’ James Spain! 

Adam haklı çıktı, ABD ve NATO uçaklarının attıkları erzakla, dünün üç beş çapulcusu, bu milletin evlatlarının kanını içe içe büyüdü, semirdi PYD YPG diye de evlatları oldu! 

Ne zaman ki, onun bunun çocuklarının yargılanması için mevcut siyasi irade düğmeye bastı, hemen harekete geçtiler! 

En hayırlı evlatları FETÖ‘yü de zaten kanatları altına almışlardı,  hep beraber 15 Temmuz 2016’da tekrar geldiler! 

Hatırlayın o günleri, 14-15-16-17-18 Temmuz 2016 tarihlerinde, PKK’nın bir tek eylemi olmadı! Allah‘ın hesabına bakın ki, milletin evlatları adeta 12 Eylül’ün intikamını aldılar! 

Tarih, 7 Ağustos 2016,Yenikapı  Demokrasi ve Şehitler Mitingi! 

İşte, o mitingden sonra Sayın Devlet Bahçeli tüm oyunları bozarak, adeta 12 Eylül cellatlarının namazda dipçikleriyle şehit edilen merhum Hüseyin Kurumahmutoğlu’nun, her biri Ülküdaşı, kardeşi olan diğer şehitlerin intikamını aldı ve almaya da devam ediyor! Dün 38 yıl önce bugün, devlet başkanı seçilen Kenan Evren’in karşısında el pençe divan duranların, bugün Sayın Bahçeli’ye düşmanlıkları da bundandır! 

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Pers Aklı

18 Nisan 2024

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX