0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Mayıs 2019 Çarşamba 15:59:00 - Güncelleme:29 Mayıs 2019 Çarşamba 16:40:00

Zümrüt Apartmanı kitabın yayınevinden skandal pedofili savunması!

Sözde yazar Abdullah Şevki isimli şahsın çocuk istismarına dair yazdığı iğrenç ifadelerin ortaya çıkmasının ardından benzer satırların Elif Şafak tarafından da kaleme alındığı ortaya çıkmıştı. Elif Şafak’ın kitabını yayımlayan yayınevinden ise skandal bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Doğan Kitap tarafından yayımlanan ”Mahrem" isimli kitabının 238, 239 ve 240. sayfalarında Elif Şafak’ın Abdullah Şevki’yi aratmayacak iğrençlikte satırlar kaleme aldığı görüldü. Çocuk istismarına açıkça yer verilen kitabın hali hazırda birçok online satış sitesinden de satımına devam edildiği tespit  edildi.

“PEDOFİLİYE SAHİP ÇIKTILAR”

”Doğan Kitap pedofili içeren satırlara nasıl müsaade etti?” sorusunu mail üzerinden cevaplayan Doğan Yayınevi, şunları kaydetti:

“Elif Şafak’ın on dokuz yıl önce yayınlanmış ve çok başarılı olmuş bir romanı Mahrem. Elif Şafak bu kitabında, tüm diğer kitaplarında olduğu gibi kadın kimliğinden ve mağdurlardan yana tavır alıyor. Pedofili kurbanı bir kadının çektiği acıları, bunun ne kadar korkunç bir şey olduğunu anlatıyor.  Dolayısıyla bu kitabın, bugün sürmekte olan tartışmalarla bir alakası olmadığını düşünüyoruz.”

(Aksam.com.tr)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX