0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00

Yakalanmazlarsa yine gelecekler! 

Megakentte hırsızların son adresi Pendik oldu. Daha önce 3 kez soydukları lastik deposuna 4. kez giren hırsızların kaçmasını işçi Fatih Zengin engellemek istedi. Şahısların aracının önüne kendini siper eden adam, ezilmekten kıl payı kurtuldu ancak kaçmalarına engel olamadı. 

İstanbul Pendik’te bir grup hırsız, daha önce de hırsızlık yaptıkları bir temizlik şirketinin deposuna kamyon lastiği çalmak amacıyla girdi. Bu sırada işyerinde lastik ustası olarak çalışan Fatih Zengin, hırsızları fark etti ve bölgedeki iş arkadaşlarına seslendi. 

CANI PAHASINA DİRENDİ 

Fatih Zengin’in sesini duyan hırsızlar, bölgeden kaçmak için araçlarına binip hızla uzaklaşmaya çalıştı. Lastik ustası Zengin ise hırsızları durdurmak için motoruna binerek deponun kapısına kadar geldi ve hırsızların aracının önünde durarak adeta kendisini siper etti. Hırsızlar, Fatih Zengin’i caydırmak için ona çarptı ve adamı motorla birlikte yere düşürdü. Ayağa kalkan adam, bir kez daha kendisini aracın önüne atarak şahısları durdurmak istedi. Ancak lastik ustası Zengin, canı pahasına çabalasa da hırsızların kaçmasına engel olamadı. 

“ARABAYA 7 KİŞİ BİNDİ” 

Lastik ustası Zengin, daha önce 3 kez işyerine gelerek lastik çalan hırsızlık çetesinin 4. kez geldiğini belirtti. Her işe gittiğinde depo ve civarını kontrol ettiğini, en son geldiğinde hırsızların arabasını gördüğünü, içinde 7 kişi olduğunu anlattı. Zengin, “Arkadaşlara seslenince hırsızlar kaçmak istedi. Arabaya bindiler. Başka çarem yoktu kapının önünü motorlar kestim. Ayağım incildi. Geri manevra yaptılar, ben tekrar önlerine atladım ama araba beni savurdu ve kaçtılar” dedi. 

'Tekrar yaşansa aynısını yaparım' 

“Ben bir yerin ekmeğin yiyorsam bir şeyini savunmak zorundayım. Ben orada lastikçiyim ve lastikleri korumam lazım” diyen Fatih Zengin, o anlarda hiç korkmadığını, aynı şey tekrar yaşansa yine aynı şekilde davranacağını ifade etti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX