0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2020 Pazar 19:14:00 - Güncelleme:19 Ekim 2020 Pazartesi 00:58:00

Uğur Kara, Pandemi Sonrası Yapacağı Uluslararası Spor Yatırımlarını Anlattı!

Kaynak: AA

ABONE OL

Türkiye'nin ilk vip spor merkezi zinciri olan Uğur Kara Spor Merkezi'nin kurucusu Uğur Kara, Almanya ve Avusturya'da şube açmayı hedefliyor.

Hem spor akademisyeni hem de vücut geliştirme şampiyonu olan Uğur Kara, "Yaptığım iş benim işim, bu iş güven esasında. İnsanlar vücutlarını bana, bize emanet ediyor. Eğer kötü olursa ismimi ortaya koyuyorum. İnternet üzerinden ve yüz yüze görüşmelerden aldığımız kayıtlar doğrultusunda her sene ivmenin yukarıya doğru çıktığını gözlemliyoruz. Hatta son zamanlarda yani pandemi sonrası insanlar normal spor merkezlerine gitmedikleri, birebir ders konsepti olan yerleri daha çok tercih ediyor. İşte bu hale gelince, talebin rekor düzeyde arttığı bir dönemdeyiz açıkçası. Eminim ki sadece bizim için değil, bu süreçte bir çok vip merkezin kendi rekorlarını sürekli egale ettiklerini ve eğer bu işin istatistiği olsa Türkiye’de bir çok rekorların kırılacaklarını düşünüyoruz. Şu an Türkiye’de 4 farklı şubemiz bulunuyor. Yaklaşık 100’e yakın çalışanımız var ve 2021 sonunda bu rakamı 10 şubeye çıkartmayı planlıyoruz. 2021 yılında Almanya ve Avusturya’da iki adet şube açmayı düşünüyoruz. Zaten yeri beğenmiştik ama bu yaşanan karantina dolayısıyla gidememiştik fakat bu süreç bizim için olan talebi neredeyse 5 kat arttırdı ve şubemizin tadilat ve mimari çalışmalarına başladık. Türkiye’den yurt dışına açılan ilk spor merkezi olmanın ayrı heyecanı içerisindeyiz. Ülkemizde kişiye özel spor yeni popüler olurken, Avrupa ve Amerika’da bu anlayış neredeyse ülkemizin tam tersi diyebiliriz. Bizlerde bu konuda bayrağımızı çok iyi şekilde dalgalandıracağımızı düşünüyoruz. Bu iki ülkede istediğimiz başarıyı elde edersek, Fransa ve Hollanda’da ilk merceğimizin altında diyebiliriz. “ diye ifade etti.

Etiketler : Mihail Saakaşvili ERMENİSTAN FAHRİ DOKTORA
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX