0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2017 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:26 Haziran 2017 Pazartesi 10:20:00

Tıp dünyasının acı kaybı! Ünlü cerrah Prof. Dr. Can Solakoğlu Yunanistan yolunda hayatını kaybetti

Maltepe Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Can Solakoğlu, bayram tatilinde tutkunu olduğu motosiklet yolculuğuna çıktı. Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Profesör Solakoğlu'nun cenazesi yarın Türkiye'ye getirilecek.

 

GATA mezunu olan Prof. Dr. Can Solakoğlu, ülkemizin diz ve kalça protez cerrahisi ve skolyoz cerrahisi konusunda sayılı uzmanlarından biriydi. Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin bir dönem dekanlığını da yapmıştı. Solakoğlu, motosikletli bir grup arkadaşıyla Yunanistan yolundaydı. Bulgaristan'a varan gruptan Solakoğlu'nun da arasında bulunduğu grup, sabaha karşı Dedeağaç yakınlarında tekrar yola koyuldu.

 

Yolculuk esnasında Solakoğlu'nun yönetimindeki motosiklet, virajı alamayarak karşı şeride geçti.

 

Karşı yönden gelen otomobille çarpışan motosikletteki Solakoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Gülhane Askeri Tıp Akademisi mezunu Solakoğlu, ülkemizin diz, kalça ve skolyoz cerrahisi konusunda sayılı uzmanlarından biriydi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX