0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Aralık 2016 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:10 Aralık 2016 Cumartesi 00:35:00

Tekmeci plakasından yakalandı 

Önceki gün parkta yürüyüş yaptığı için 4 aylık hamile Ebru Tireli’yi tekmeleyen zanlı araç plakasının alınması sayesinde yakalandı. Genç kadının emniyette teşhis ettiği zanlı tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edildi. 

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde önceki gün parkta yürüyüş yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli, iddiaya göre kırmızı bir araçtan inen şahıs tarafından darp edildi. 32 yaşındaki Tireli’nin yanına giden saldırgan iddiaya göre “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” diye bağırdı. Ayakkabısıyla genç kadının yüzüne vuran saldırgan genç kadın yere düşmesine rağmen saldırısına devam etti.  Başını kaldırıma çarpan hamile kadına vurmaya devam eden saldırgan, genç kadının çığlıkları üzerine kaçtı.

ÖZEL EKİP KURULDU 

Manisa Emniyet Müdürü olayla ilgili özel ekip görevlendirdi. Görgü tanıklarının verdiği bilgileri değerlendiren polis saldırganın eşkalini ve kullandığı aracın plakasını belirledi. Babasına ait tarım ilaçları satılan işyerinde çalışan Mehmet T. zanlı olarak önceki akşam yakalandı. Mehmet T. ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

KAYINPEDERİ FETÖ’CÜ ÇIKTI 

Bunun üzerine Mehmet T., saldırıya uğrayan Ebru Tireli ve görgü tanıkları tarafından teşhis edildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı Mehmet T. tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. Öte yandan zanlının komşuları şahsın mahallesinde 6 ay öncede bir kadına “Burada ne işin var. Çabuk evine git” diye bağırdığını iddia etti. Ayrıca zanlının inşaat malzemesi satan kayınpederi Ali C’nin FETÖ soruşturmasında tutuklandığı, eşi N.T’nin de yine FETÖ’den gözaltına alınıp, adli kontrol koşuluyla da serbest bırakıldığı ortaya çıktı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX