0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:45:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:49:00

Fejsa'nın işini Mirsad Türkcan bitirecek

Fejsa için Benfica ile ilk görüşmeyi Ali Koç yapmıştı. Koç'un talimatıyla transfer görüşmesini şimdi Mirsad Türkcan yürütüyor.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Benfica'nın Sırp ön liberosu Ljubomir Fejsa için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sırp oyuncuyla ilgili temasları da Mirsad Türkcan'ın yürüttüğü belirtiliyor. Geçtiğimiz hafta Ali Koç Portekiz'e gitmiş ve ilk görüşmeleri yapmıştı.

Koç, bu transfer için Mirsad'ı görevlendirdi.

FEJSA'YI MİRSAD İKNA EDECEK

Daha önce Fenerbahçe'de basketbol oynayan ve şu an menajerlik yapan Türkcan Benfica kulübü ile iletişimini sürdürürken Fejsa'yı ikna etmek için de yoğun çaba sarfediyor. Benfica kulübünün 3 milyon Euro bonservis bedeli istediği de gelen haberler arasında.

Mirsad Türkcan, Zeljko Obradovic'in Fenerbahçe'ye geliş sürecinde de büyük rol oynamış ve Sırp efsaneyi ikna etmişti.

BU SEZON 18 MAÇTA GÖREV YAPTI

Sırp ön libero Ljubomir Fejsa bu sezon 18 maçta forma giydi ama gol ve asist yapamadı. 30 yaşındaki ön libero yaşadığı sakatlık döneminde sadece 1 dakika forma giyebildi. Ancak Fejsa'nın Benfica'daki önceki 3 yılı ise oldukça verimli geçmişti.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX