0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 09:38:00

Ersun Yanal'ın yeni prensi

Mehmet Topal’ın Ankaragücü maçına yetişememe ihtimalini göz önüne alan Ersun Yanal, sakatlığı geçen genç oyuncu Oğuz Kaan Güçtekin’i, zorlu mücadeleye hazırlıyor.

GÜNEŞ

TOPAL'DAN KÖTÜ HABER

FENERBAHÇE, deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını milli oyunculardan yoksun yaptığı antrenmanla sürdürürken, Ersun Yanal kritik maç öncesinde sakatlığı süren Mehmet Topal’ın yetiştirilmesi için sağlık ekibine talimat verdi. Fakat sağlık ekibi Ankara deplasmanında tecrübeli oyuncunun oynamasının zor olduğunu iletmesi üzerine, Yanal yeni çözümler üzerine çalışmalara başladı. Tecrübeli çalıştırıcının, Topal'ın yerine idmanlarda Jailson'u değil Oğuz Kaan Güçtekin'i denemesi dikkat çekti.

TOLGAY'IN PARTNERİ

YANAL, sakatlığı tamamen geçen ve Sivasspor maçında kadroya giren F.Bahçe'nin genç yeteneğini kazanmak için as kadroda Tolgay Arslan'la oynattı. Ersun Yanal, fiziki olarak hazır olursa teknik olarak Jailson’un önünde gördüğü Oğuz Kaan’ı Ankara deplasmanında kullanmayı planlıyor. Öte yandan milli oyuncularından yoksun çalışan Sarı-Lacivertliler’de Yanal, U21 Takımı’nın da A Takım’ın idmanlarına dahil etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX