0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ağustos 2019 Cuma 09:16:00 - Güncelleme:03 Eylül 2019 Salı 11:52:00

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölüm hangi gün saat kaçta? Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman? sorusunun yanıtı milyonlarca Sen Anlat Karadeniz izleyicisi tarafından merak ediliyor. Sevilen dizi çifti Tahir ve Nefes ikilisinin yeni sezonda neler yaşayacağı merak ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman? Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölüm hangi gün saat kaçta? sorusunun yanıtı milyonlarca Sen Anlat Karadeniz izleyicisi tarafından arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sevilen dizi çifti Tahir ve Nefes'in yeni sezonda neler yaşayacağı merak ediliyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon ilk bölüm tarihi belli oldu. Heyecan, dram ve eğlence dolu sahne ve bölümleriyle izleyicilerden tam not alan dizinin yeni sezonu öncesinde ilk tanıtım görüntüleri Atv’nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.  Osman Sınav imzası taşıyan Sen Anlat Karadeniz'de başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlı, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman yer alıyor.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON İLK BÖLÜM NE ZAMAN?

Sen Anlat Karadeniz 3. sezon ilk bölümüyle 4 Eylül Çarşamba günü ATV ekranlarında olacak.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX