0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Aralık 2016 Pazartesi 17:32:00 - Güncelleme:05 Aralık 2016 Pazartesi 17:35:00

Rambo'nun zulmü bitti

Sahibinin, otomobilin arkasına bağlayıp asfaltta sürükleyerek işkence ettiği Rambo kurtuldu. Yeni yuvasına kavuştu.


Tekirdağ-Çorlu'da hareket halindeki 39 EH 155 plakalı otomobilin arkasına bağlanıp sürüklenen köpeği gören bir kişi, işkencenin fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaştı.

 



Fotoğrafları görenlerin şikayeti üzerine köpeğin sahibi M.V. yakalandı. Çorlu İlçe Hayvanları Koruma Kurulu, ’Hayvanlara kasıtlı olarak kötü davranmak, acımasız ve zalimce işlem yapmak, dövmek, aç ve susuz bırakmak, aşırı soğuğa ve sıcağa maruz bırakmak, bakımlarını ihmal etmek, fiziksel ve psikolojik acı çektirmek’ten M.V.’ye 526 TL para cezası uyguladı.


 

El konulan Rambo, Çorlu Belediyesi Hayvan Barınağı’nda tedavi edildi. Yeni sahibine teslim edilmeden sonra son kontrolü yapan Veteriner Hekim Ahmet Çavdar tedavinin tamamlandığını, Rambo'nun hiçbir sorunu kalmadığını söyledi. 



Rambo'nun başına gelenleri haberlerden öğrenen Mustafa Cebeci, köpeğe talip oldu. Gerekli işlemlerin yapılmasının ardından köpek bugün yeni sahibi Cebeci’ye teslim edildi. 
Cebeci, "Başına gelenlere üzüldüm. Barınağa gelip istedim. Ergene'de çiftliğim var, burada ona en iyi şekilde bakacağım" dedi. Ardından Rambo yeni yuvasına götürüldü.

HABERTÜRK

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX