0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2016 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:20 Ekim 2016 Perşembe 14:45:00

Oyun alanında dehşet

Ordu'da bir süredir arkadaşlık yaşadığı kadının 2,5 yaşındaki çocuğunu, gittikleri restoranın oyun alanında öldüresiye darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir sağlık kurumunda memur olarak çalışan Ş.U isimli adam, bir süredir arkadaşlık yaşadığı ve daha önceki evliliğinden bir çocuğu olan B.A. ile Gülyalı ilçesindeki bir restorana yemeğe gitti. Ş.U, yemek yedikleri sırada bilinmeyen bir sebeple B.A.’nın 2 buçuk yaşındaki oğlunu restoranın çocuk oyun bölümüne 'Hadi gel oyun oynayacağız' diyerek götürdü.


Kaldırıp yere fırlattı

Çocuğu oyun alanında bırakarak masaya dönen adam bir süre sonra büyük bir şiddetle oyun alanındaki çocuğun yanına geldi. Ş.U isimli adam bir anda minik çocuğa şiddetli bir tokat attı. Oyun bölümünde bulunan çocukların şaşkın bakışları arasında 2,5 yaşındaki çocuğa defalarca vuran Ş.U, bununla yetinmeyerek çocuğu düştüğü yerden kaldırarak tekrar sert bir şekilde yere fırlattı. Düştüğü yerden kalkmasına izin vermediği çocuğu dakikalarca darp etti.


Annesi çığlık seslerine koştu

Çığlık sesleri üzerine olay yerine gelen anne B.A, çocuğunun ağladığını ve yüzündeki kanları görünce şok oldu. Darp görüntüleri restoranın güvenlik kamerasına anbean yansıdı.  Anne B.A, sevgilisi Ş.U.’dan şikayetçi oldu. Gülyalı Jandarma Komutanlığı’na intikal eden olayın ardından Ş.U. isimli adam gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan şahıs, tutuklanarak Ordu Efirli Cezaevi'ne gönderildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX