0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2017 Cumartesi 16:30:00 - Güncelleme:18 Kasım 2017 Cumartesi 16:41:00

Naim Süleymanoğlu'nun doktorundan açıklama

Bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu'nun doktorundan ilk açıklama geldi.

Naim Süleymanoğlu'nun doktoru yaptığı açıklamada "İşin doğasında olan bir takım problemler yaşadık. Her türlü tedaviiy geniş bir ekiple yaptık. Tüm müdahalelerimize rağmen Naim Süleymanoğlu'nu bugün 14.50 itibari ile kaybettik. Başımız sağolsun. Tüm milletimizin başı sağolsun. Bizim için çok önemli bir insan. Her hastamıza yaptığımız gibi ona da her türlü müdahalemizi yaptık. ölüm hiçlik yokluk değil bir başlangıçtır. Kendisine tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Bize her türlü desteği veren Cumhurbaşkanımız ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum" dedi.



VASİP ŞAHİN AÇIKLADI

Bugün hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu'nun cenaze törenine ilişkin ayrıntıları Vali Vasip Şahin verdi. Şahin hastane önünde yaptığı açıklamada Süleymanoğlu'nun naaşının yarın öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı'da defnedileceğini kaydetti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX