0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Eylül 2019 Cumartesi 10:44:00 - Güncelleme:28 Eylül 2019 Cumartesi 11:07:00

Mucize Doktor nereden uyarlandı?

Mucize Doktor nereden uyarlandı? Mucize Doktor oyuncuları kimler? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. FOX Tv ekranlarında yayınlanan ilk bölümü ile reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisi, izleyicilerden tam not aldı. Bir hastalığa karşı önyargıların yıkılışını konu alan Mucize Doktor ile ilgili aramalar yoğunlaştı.

Mucize Doktor nereden uyarlandı? Mucize Doktor oyuncuları kimler? merak ediliyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam not alan Mucize Doktor hakkında merak edilen soruların yanıtı arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Yapımını MF Yapım, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut ile Onur Koralp’in uyarladığı, FOX’un merakla beklenen dizisi “Mucize Doktor”, dün akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. 

MUCİZE DOKTOR NEREDEN UYARLAMA?

Mucize Doktor dizisi, 25 Eylül 2017'den bu yana ABC'de yayınlanan bir Amerikan tıbbi drama televizyon dizisi olan ve geçtiğimiz yılın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor adlı diziden uyarlanmıştır. Dizinin esas kökeni ise 2013 Güney Kore yapımı olan televizyon dizisi Good Doctor adlı yapımdır. 

Amerikan versiyonu ile büyük ses getiren dizinin orijinalinde, baş karakteri yani otizmli bir doktor olan Dr. Shaun Murphy karakterini başarılı oyuncu Freddie Highmore canlandırırken, Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Tamlyn Tomita, Hill Harper, Richard Schiff, Shuku Modu ve daha birçok başarılı isim de kadroda bir araya geldi.

Shaun Murphy (Mucize Doktor - Ali) otizm ve savant sendromu olan genç bir cerrahttır. Prestijli bir hastanenin cerrahi birimine katılacaktır. Ancak önyargıları ile önüne engeller koymak isteyenlere sevgiyle yaklaşarak kendini kabul ettirmeye başlayacaktır..

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX