0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2019 Perşembe 11:02:00 - Güncelleme:23 Mayıs 2019 Perşembe 11:03:00

22 Mayıs reyting sonuçları açıklandı! Diriliş Ertuğrul, Kuzgun, Sen Anlat Karadeniz reyting sıralaması sizlerle

22 Mayıs reyting sonuçları tüm televiyon takipçileri tarafından araştırılıyor. Diriliş Ertuğrul, Kuzgun, Sen Anlat Karadeniz reyting sıralaması herkes tarafından merak ediliyor. Çarşamba akşamları TRT1'de Diriliş Ertuğrul, Star TV'de Kuzgun, ATV'de Sen Anlat Karadeniz dizileri ekranlara geliyor. Yeni bölümlerin yayınlanmasının ardından reyting sonuçları belli oluyor. Geçtiğimiz hafta açıklanan reyting sonuçlarına baktığımızda Total'de TRT 1'de ekranlara gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi 1.sırada yer alırken, 2.sırada Atv'de yayınlanan "Akhisarspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Karşılaşması", 3.sırada "Diriliş Ertuğrul" dizisinin özeti yer aldı. Peki, bu hafta zirvenin sahibi kim olacak? 22 Mayıs reyting sonuçlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

22 Mayıs reyting sonuçları merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul, Kuzgun, Sen Anlat Karadeniz reyting sıralaması tüm televizyon takipçileri tarafından araştırılıyor.  Çarşamba akşamları TRT1'de Diriliş Ertuğrul, Star TV'de Kuzgun, ATV'de Sen Anlat Karadeniz dizileri ekranlara geliyor. Yeni bölümlerin yayınlanmasının ardından reyting sonuçları belli oluyor. 15 Mayıs reyting sonuçlarına bakıldığında Total'de TRT 1'de ekranlara gelen "Diriliş Ertuğrul" dizisi 1.sırada yer alırken, 2.sırada Atv'de yayınlanan "Akhisarspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Karşılaşması", 3.sırada "Diriliş Ertuğrul" dizisinin özeti yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Diriliş Ertuğrul", 2.sırada "Akhisarspor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Karşılaşması" 3.sırada ise "Diriliş Ertuğrul" dizisinin özeti yer aldı. Peki, bu hafta reyting sıralamasında kim birinci? İşte tüm merak edilenler... 

22 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL

AB

ABC

15 MAYIS REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL 


AB


ABC

REYTİNGLER NASIL BELİRLENİYOR?
Türkiye’de ilk reyting ölçümü, birçok Avrupa ülkesinde izlenme oranlarını belirleyen AGB Nielsen şirketi tarafından gerçekleştirilmiştir. İlerleyen yıllarda sistem TNS tarafından devralınmıştır.

Reytingler peoplemeter adı verilen özel bir cihazla hesaplanmaktadır. Bu cihaz sadece TNS tarafından belirlenen hanelerde bulunmaktadır.

Peoplemeter, parayla satın alınamaz ve bu cihaza sahip olan hanelerin sisteme dahil olduklarını kimseyle paylaşmaması gerekmektedir.

Şimdilerde 2200’den fazla hanenin ölçümleme sistemine dahil olduğu bilinmektedir. Bu sisteme dahil olan haneler, ölçümlemelerden maddi bir gelir elde etmemektedirler. TNS tarafından ölçümlemeye dahil olan hanelere belirli aralıklarla küçük ev eşyaları hediye edilir. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX