0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2019 Perşembe 13:51:00 - Güncelleme:21 Mart 2019 Perşembe 16:48:00

Maden ocağında göçük: 1 işçiden acı haber geldi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde kaçak maden ocağında göçük meydana geldi. Göçükte mahsur kalan Soner Tarhan'ın (48) cansız bedeni 3 saat süren çalışmanın ardından ocaktan çıkarıldı.

İhsan Toptan Sokak'taki ruhsatsız maden ocağında, saat 13.00 sıralarında tavan göçmesi sonucu göçük meydana geldi. Bu sırada ocakta kömür üretimi yapan Soner Tarhan, mahsur kaldı. Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye polis, AFAD ve TTK ekipleri sevk edildi. TTK tahlisiye ekibi ocağa girerek, Soner Tarhan'ı kurtarmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri önlem alırken, olayı haber alıp gelen Soner Tarhan'ın eşi ve çocuğunun da ocak önünde umutlu bekleyişi sürüyor.

CESEDİ ÇIKARILDI

Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Soner Tarhan’ın cesedi, 3 saat süren çalışmanın ardından ocaktan çıkarıldı. Soner Tarhan'ın cesedi, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli ve 3 çocuğu bulunan Soner Tarhan'ın bir süre önce özel ocaktan emekli olduğu öğrenildi. Tarhan'ın bir çocuğuna yazın düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX