0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Temmuz 2019 Pazartesi 08:54:00 - Güncelleme:05 Ekim 2019 Cumartesi 11:22:00

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru açıklandı mı?

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı tüm vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyordu. Murat Yıldırım'dan 1 milyonluk soru açıklaması gecikmedi.

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı tüm vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyordu. Murat Yıldırım'dan 1 milyonluk soru açıklaması gecikmedi. ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru heyecanla bekleniyor. Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabı üzerinden 1 milyonluk soruya ulaşmaya hak kazanan Arda Ayten'i sezon sonuna sakladıklarını açıkladı. İşte Murat Yıldırım'dan 1 milyonluk soru açıklaması... 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 
Kim Milyoner Olmak İster programı sezon finali yaptı. Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından “Milyonluk soruyu açacak yarışmacıyı sezon sonuna sakladık.” açıklamasında bulundu. Milyonluk soru yeni sezon bölümünde açıklanacak.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan yarışmada, en son yarışmacı olan Arda Ayten sayesinde 1 milyonluk soruya kadar ulaşılmış ve milyonluk soruyu açtırma hakkına ulaşılmıştı. Ancak Arda Ayten, 1 milyonluk soruyu açtıramamıştı çünkü süre yetmemişti.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX