0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Temmuz 2018 Çarşamba 19:07:00 - Güncelleme:11 Temmuz 2018 Çarşamba 19:15:00

Hırsız, cemaat namaz kılarken çantasını çaldı

İstanbul Bağcılar'da camide namaz kılan bir kişinin çantasının çalındığı an güvenlik kamerasına yansıdı.

Dün öğle saatlerinde Bağcılar Merkez Mahallesi'nde bulunan Merkez Camii'nde inşaat işleri yapan M.A. adlı bir vatandaş öğle namazını kılmak için camiye geldi.

ÇANTASI ÇALINDI

Bu sırada camiye giren bir kişi, M.A.'ya ait olan ve içerisinde çeşitli evrakların olduğu çantayı çaldı. Namaz sonrası çantasının yerinde olmadığını fark eden M.A., durumu polise bildirdi.

"MADDİ, MANEVİ ZOR DURUMDAYIM"

Caminin güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Yaşadığı hırsızlık olayını anlatan M.A., "Sünneti kılarken çantamı yanıma, camın önüne koydum. Sonra cemaatle farza geçince bir sıra öne kaymak zorunda kaldık. Çantam arkamda kaldı. Farz namazı bittikten sonra döndüğümde çantam yerinde değildi. Götüren arkadaşın hiçbir şekilde maddi olarak işine yaramayacak. Ama manevi olarak, maddi olarak ben çok zor durumdayım. Beni çok etkileyen evraklarım içinde var, zor durumda bırakan evraklarım içinde var. Bu arkadaşın bir şekilde çantamı bana ulaştırmasını istiyorum. Çünkü hiçbir şekilde onun işine yaramayacak" diye konuştu.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX