0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 22:00:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 22:08:00

Türkiye düşmanı Kati Piri, Başkan Erdoğan'ı hedef aldı

Avrupa Birliği'nin Türkiye ile katılım müzakerelerini resmen askıya almasını savunan AP raporunu hazırlayan Kati Piri, Başkan Recep Tayyip Erdoğan hakkında haddi aşan sözler söyledi. Her fırsatta Türkiye aleyhinde açıklamalar yapan Piri, kendisine "İslam düşmanı" dediğini iddia ederek Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.

Hazırladığı sözde raporla Türkiye karşıtlığını bir kez daha ortaya koyan Kati Piri, Başkan Erdoğan'ın AP raporu ve Kati Piri hakkındaki sözlerini çarpıtarak küstah açıklamalarda bulundu. Skandal raporun oylaması öncesi bir grup terör örgütü PKK yanlısı ile kucaklaşan Piri, Başkan Erdoğan'ın "katliamlara zemin hazırladığını" söyleyerek saldırılarını sürdürdü.

"AP'DEKİ KADINI DİLE DOLAMAYA GEREK YOK"

Canlı yayında kendisine Kati Piri'nin hazırladığı "2018 Türkiye Raporu" hatırlatılan Başkan Erdoğan, "AP'deki kadını zaten hiç dile dolamaya gerek yok. Hiç propagandasını yapmayalım. Avrupa Parlamentosu'nun almış olduğu kararların, yaptığı açıklamaların bizi bağlayıcı hiçbir yanı yok." diyerek Kati Piri hakkında açıklama yapmamıştı.

BAŞKAN ERDOĞAN ÇİFTE STANDARDA DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa'nın Türkiye'ye karşı takındığı tavrı eleştiren Başkan Erdoğan "Ama bunlar dürüst ve samimi değil. Şunu unutmayacağız. Biz Müslümanız. Bunlarsa İslam düşmanı. Sıkıntının nirengi noktası bu." diyerek uygulanan çifte standarda dikkat çekmişti.

(aksam.com.tr)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX