0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2019 Perşembe 09:45:00 - Güncelleme:31 Ekim 2019 Perşembe 15:51:00

Muvazzaf astsubay başvuruları nasıl yapılır?

Muvazzaf astsubay alımı yoğun ilgi görüyor. Muvazzaf astsubay alımı ne zaman? Muvazzaf astsubay başvuruları nasıl yapılır? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor.

Muvazzaf astsubay alımında geri sayım başladı. Muvazzaf astsubay alımı ne zaman? Muvazzaf astsubay başvuruları nasıl yapılır? merak ediliyor. Muvazzaf Astsubay, 926 sayılı TSK Personel Kanunu kapsamında, en az iki yıl süreli fakülte veya yüksekokulları bitiren ve kılavuzun müteakip bölümlerinde açıklanan şartları sağlayan erkek ve kadın istihdam edilen astsubaylar oluyor. Muvazzaf astsubay alımlarına müracaat etmek isteyen adaylar için süre daralıyor.  

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

 
MSB PERSONEL TEMİN SAYFASI


 MUVAZZAF ASTSUBAY KİMDİR?
 
Muvazzaf Astsubay, 926 sayılı TSK Personel Kanunu kapsamında, en az iki yıl süreli fakülte veya yüksekokulları bitiren ve kılavuzun müteakip bölümlerinde açıklanan şartları sağlayan erkek ve kadın istihdam edilen astsubaylardır.

MUVAZZAF ASTSUBAY SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Muvazzaf astsubay alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Muvazzaf astsubay alımı sonuçları açıklandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

 

 


 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX