0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Aralık 2019 Pazartesi 09:12:00 - Güncelleme:11 Aralık 2019 Çarşamba 09:36:00

Bekçilik mülakat sonuçları sorgulama ekranı

2019 Yılında yazılı ve sözlü sınavlara katılım sağlayan bekçi adayları her gün Bekçilik mülakat sonuçları sorgulama ekranına giriş yapıyor. Sözlü sınavda (100) puan üzerinden en az (70) puan alanlar başarılı sayılacak. Polis Akademisi bekçilik mülakat sonuçları sorgulama ekranına haberimiz içerisinden erişim sağlanabiliyor.

Bekçilik mülakat sonuçlarında geri sayım sürüyor. Adaylar heyecanla bekçilik mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bekçilik mülakat sonuçları açıklandı mı? diye merak edenler her gün bekçilik mülakat sonuçları sorgulama ekranına giriş yapıyor. 81 ilde gerçekleştirilecek olan 8 bin bekçi alımı için sonuçlar, kurumun resmi internet sitesi üzerinden sorgulama yapılabiliyor. Bekçilik mülakat sonuçları sorgulama ekranına haberimiz içerisinden erişim sağlanabiliyor. İşte Bekçilik mülakat sonuçları sorgulama ekranı..

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bekçilik sözlü mülakat sonuçlarına dair Polis Akademisi Başkanlığı tarafından herhangi resmi bir açıklama henüz yapılmadı, sonuçlar açıklanmadı. Açıklama geldiğinde haberimiz içerisine eklenecek.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI


BEKÇİLİK SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre verilecektir. Konu ile ilgili olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebilecektir.

Adaylar;

a) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,
b) Kendisinden istenileni kavraması,
c) Özgüveni,
ç) İfade etme yeteneği,
d) Beden dilini kullanma becerisi,
olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendirilecektir.

Sözlü sınavda (100) puan üzerinden en az (70) puan alanlar başarılı sayılacaktır.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX