0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Şubat 2020 Salı 14:56:00 - Güncelleme:25 Şubat 2020 Salı 15:31:00

Başkan Erdoğan: Yukarı Karabağ Azerbaycan'ındır

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 8. Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl kardeşim Aliyev, "Yukarı Karabağ Azerbaycandır!" diyerek görüşünü açıkça ifade etmişti. Aynı hususun altına Türkiye olarak imzamızı attığımızı ifade etmek istiyorum." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 8. Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Böyle bir toplantıya başkanlık etmekten duyduğumuz memnuniyeti özellikle ifade etmek istiyorum. Dün şehit olan Azerbaycanlı kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bundan kısa bir süre önce bir kardeşimiz daha şehit edilmiş. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm Azerbaycan halkına da şahsım, heyetim, tüm milletim adına baş sağlığı dileklerini ifade etmek istiyorum. Bugün görüşmelerde zaten bakan arkadaşlarımız karşılıklı olarak birbirleriyle gerekli görüşmeleri yaptılar.

"AYNEN İMZAMI ATIYORUM"

Geçtiğimiz yıl kardeşim Aliyev, "Yukarı Karabağ Azerbaycandır!" diyerek görüşünü açıkça ifade etmişti. Aynı hususun altına Türkiye olarak imzamızı attığımızı ifade etmek istiyorum. 9 Şubat'ta düzenlenen Milli Meclis seçimlerinin hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Bu seçimlerin huzur ve sükunet içinde tamamlanmasından memnuniyet duyduk. Kıymetli kardeşim Aliyev'in önderliğinde gerçekleştirilmekte olan reform sürecini de takdirle izliyor, takip ediyoruz. Reform sürecini desteklemek amacıyla da her alanda tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaya hazır olduğumuzu ifade etmek isterim.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX