0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:20 Eylül 2018 Perşembe 00:00:00

Gökyüzü kırmızı beyaz

Türk Yıldızları, TEKNOFEST için İstanbul Boğazı'nda alçak uçuş yaptı. Vatandaşların nefesini tutarak izlediği gösteri büyük alkış aldı.

Türkiye Teknoloji Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) öncülüğünde bugün başlayacak  TEKNOFEST öncesi, dünyanın sayılı süpersonik akrotimlerinden Türk Yıldızları, İstanbul Boğaz’ında muhteşem bir gösteri yaptı. Sekiz uçak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Boğaz'a uçtu, aynı güzergahtan Adalar'a gidip geri döndü. 7 dakika süren şov boyunca kıyılara akın eden vatandaşlar, gösteriyi cep telefonları ve kameralarıyla kaydetti. Nefes kesen gösteri büyük alkış aldı.  

KIYASIYA YARIŞACAKLAR

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST  20-23 Eylül'de İstanbul Yeni Havalimanı'nda düzenlenecek. Ülke tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının yanı sıra havacılık gösterileri, seminerler, uluslararası girişim zirvesi ve aktiviteler ziyaretçilere sunulacak. Festivalin en önemli bölümünü ise 12 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmaları oluşturacak. Takımlara hazırlık sürecinde kendi projelerini üretmeleri için teknik malzeme ve ekipman desteği verilerek, gençlerin teknolojiyi geliştirmeleri desteklenecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX